2777
2789
توی این مدت منزل خودت هستی یا همسر؟ اگر درخواست مهریه بدی، مال و اموال داره که فورا به مهریه برسی؟ ...

الان دوروزه اومدم خونه مادرم چون حرفمو جدی نمی‌گرفت گفتم میرم و دادخواست میدم

مال و اموال نداره ولی میخام برم بزارم اجرا 

اعتیاد به تریاک داره و عصبیه 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
الان دوروزه اومدم خونه مادرم چون حرفمو جدی نمی‌گرفت گفتم میرم و دادخواست میدم مال و اموال نداره ولی ...

الان ایشون راحت می تونه عدم تمکین بزنه.

مگر اینکه بتونیم شرایطی ردیف کنیم که طبق اون به دادگاه ثابت کنیم جات توی منزل شوهر امن نیست.

اعتیادش بهانه خوبی هست.

اما توی این مواقع دادگاه اول ملزمش می کنه به ترک، اگه ترک نکنه میتونی طلاق بگیری.

همچنین مهمه که ایا سابقه فحاشی و ابروریزی در منزل و در همسایه داشته یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ایشون راحت می تونه عدم تمکین بزنه. مگر اینکه بتونیم شرایطی ردیف کنیم که طبق اون به دادگاه ثابت ...

عدم تمکین بزنه به ضررمه؟آخه ممکن بود بلا سرم بیاد 

اصلا برام مهم نیست که ترک کنه یا نه نمیخام اصلا باهاش زندگی کنم و کوتاه هم نمیام 

پیش خانوادم بله خیلی پیش اومده آبروریزی  و داد و بیداد کرده وسایل شکونده 

عدم تمکین بزنه به ضررمه؟آخه ممکن بود بلا سرم بیاد  اصلا برام مهم نیست که ترک کنه یا نه نمیخام ...

عدم تمکین بخوری تا زمانی که تمکین نکنی نفقه قطع و مهریه معلق میشه

عدم تمکین بخوری تا زمانی که تمکین نکنی نفقه قطع و مهریه معلق میشه

ینی باید برگردم خونه؟بعد من کلا میدونم ایشون از پس مهریه برنمیاد و نفقه به زور میده 

برگردم ریسک نمیشه؟دام‌نمیخاد اصلا دیگه به اون زندگی برگردم و امنیت جانی ندارم

میشه راهنماییم کنید

ینی باید برگردم خونه؟بعد من کلا میدونم ایشون از پس مهریه برنمیاد و نفقه به زور میده  برگردم ری ...

باید برای دادگاه دلیل قانع کننده بیاری که برگشتنت ضرر داره

باید برای دادگاه دلیل قانع کننده بیاری که برگشتنت ضرر داره

دوستاشو میاره خونه باهمدیگر مواد میکشن این قانع کننده هست؟و من مجبورم برای اینکه کنارشون قرار نگیرم‌ تا تاریکی شب با بچم بیرون‌بمونم