2777
2789
ما هم پرشیا داشتیم بخاطر ورشکستگی فروختیم.  الان ماشین قیمتش بالا رفت.  ایشالله جفتمون ب ...

ماهم ۲۰۶داشتیم.و فست فود شوهرم هی ضرر میداد فروختیم.الان خیلی قیمت رفته بالا.. پول داریم ولی کمه تا جمع شه قیمت میره بالاتر. 

منم برات صلوات میفرستم.انشالله یه ماشین عالی گیرتون بیاد

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم سحر، برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون، 

منم برات حمد میخونم گلم، ان شاالله دلت شاد بشه 

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه

برای امام زمان میخوام. هرچقدر که تونستی. تویی که کامنتمو میخونی و کرمت🌷

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور

واسه مادرشدن همه ی منتظرا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین