2777
2789

من ۶ ماه دوره خیاطی رفتم و تموم شده. یه چیزایی ساده یاد گرفتم. ولی کلا ب خیاطی علاقه ندارم 

بنظرتون مدرک فنی حرفه ای رو بگیرم؟ 

باید بخونم برا ازمون🤕 اصلا بدردم میخوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن روش وام میدم

من دارم مدرکو چطوری وام میدن؟کدوم بانک

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

البته من درسشو  خوندم  رشته طراحی و دوخت

مدرک فوق دیپلم  هم دارم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من دارم مدرکو چطوری وام میدن؟کدوم بانک

باید بری فنی حرفه ای تشکیل پرونده بدی برات توضیح میدن

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
باید بری فنی حرفه ای تشکیل پرونده بدی برات توضیح میدن

حالا چقدر میدن ارزش زمان گذاشتن  رو داره؟

آخه خیلی وارد نیستم. که کار کنم

اها خب بیخیال چون ممکنم هست رد بشی 

چقد شد کل دورت؟

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
حالا چقدر میدن ارزش زمان گذاشتن  رو داره؟

اینطوری که معلم ما گفت بستگی دارع پایه چند باشه مدرکت 

فک نکنم چیز زیادی باشع

۳ تومن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من چهار و پونصد دارم میدم 😶💔

علاقه داری؟ 

خیلی عشقهههه 

خداییش معلمم حرف ندارع