هیچ مادری مث من نیس بچش ۲ماهشه ب خاطر موضوع اسم حال دلش بد باشه اسمی ک خودش انتخاب کرد دعا کنید برام حالم خوب بشه با ذوق صداش کنم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
نه عزیزم بدبختی من اینه خودم اسمشو گذاشتم اولش ب همه گفتم آرین همه ارین صداش کردن ماه اخر ک کیسه ابم ترکید گفتم اراد
بعد ک بدنیا اومد گفتم اراد شناسنانه بگیر
شناسنامه شوهرم گرف پشیمون شدپ ۲ماهه تو فکر ارینم
وای خدا منو پیاز کن گفتم چی گذاشتی آراد به این قشنگی وشیکی باکلاسی از ارین هم جدید تر وقشنگ تره ...
واقعا اراد قشترع؟
ب هرکی میگم
میگ چی آرااااا؟
آرات
انگار نشنیدن همش میگم کاش زمان برمیگشت عقب
ببیخشید بقیه از کجا اومدن؟🫤 دوتا دوستام گذاشتن اراد اینهمه اسم مغازه هست آراد یعنی چی🫤 برات مه ...
اره قدیمی هست ولی حس میکنم ارین دلنشین تره
اراد اخرش هرکی صدا میکنه میگ ارات
صدا ت میده