2777
2789
عنوان

شیر خشک برای چاقی

5983 بازدید | 22 پست

سلام خانما امروز ببلاک ۳ خریدم برای چاقی 

به نظرتون جواب میده چطور مصرفش کنم نظرتون چیه میشه راهنماییم کنید میخوام ۱۰ کیلو اضافه کنم ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم

جان منی❤️

پودر گین آپ بگیر بخور‌.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه جواب نمیده خوردی یکم ممکنه باد کنی اونم فقط صورتت بعدش قطع کردی دوباره برمیگرده به حالت اول

ای واییی آخه عروسیم نزدیه خواستم که بدون عوارض باشه زود چاق بشم چکار کنم حالااا

جان منی❤️
ده کیلو زیاده، پنج کیلو بسته

آخه متاهلم بهم همش میگن چاق بشم اما سیستم بدنم همینه لاغرم چاق نمیشم بعد از همه چیز الان خودمو میخوام ببندم به شیر خشک خسته شدم از حرف های بقیه

جان منی❤️
شنیدم اگر ورزش نکنم همراهش پهلو میاره

آره.باید هم زمان ورزش هم بکنی.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
آخه متاهلم بهم همش میگن چاق بشم اما سیستم بدنم همینه لاغرم چاق نمیشم بعد از همه چیز الان خودمو میخوا ...

بخوری چاق میشی، میان وعده بخور، خوراکی بخور

امضا ندارم اثر انگشت زدم