2777
2789
عنوان

شیر خشک برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 5983 بازدید | 22 پست
ای واییی آخه عروسیم نزدیه خواستم که بدون عوارض باشه زود چاق بشم چکار کنم حالااا

خب چند بسته بگیر همش بخور

باد میکنی تو عروسیت پف دار میشی

بعدش قطع کردی به مرور برمیگرده

بعد وزن ۵۷ خوبه دیگه

الان من ۶۳ ام حس میکنم زیاده

ایشالله بشم بخدا نمیدونین وقتی با یکی دیگ مقایسه میشی چقدر سخته وقتی میگن چقدر دختره لاغره خیلی بده

خیلی هم لاغر نیستی، چرت میگن، من خیلی لاغر بودم، تاپیک اولم رو ببین، با خوردن چاق میشی راحت 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چند بسته بگیر همش بخور باد میکنی تو عروسیت پف دار میشی بعدش قطع کردی به مرور برمیگرده بعد وزن ...

منم میخوام یکمی چاق بشم حرفشون کمتر بشه فقط حرفی نزنن دیگ

وزنت خیلی خوبه منم میخوام یکمی چاق بشم آدم چاق بدرد نمیخوره چاقی خودش مریضیه مواظب باش وزنت همینجوری بمونن الان تو آیده آلی بخدا

جان منی❤️
منم میخوام یکمی چاق بشم حرفشون کمتر بشه فقط حرفی نزنن دیگ وزنت خیلی خوبه منم میخوام یکمی چاق بشم آد ...

اره خب

منم ۵۸ کیلو بکدم صورتم عین مرده ها بود

همه میگفتن خیلی زشت لاغره صورتت با اینکه بدنم خوب بود

ولی الان صورتم بهتر شده

شکم هم ندارم

ولی باسن شدید اضافه شده کل ۴ کیلو که اضافه کردم رفتع اونجا

بعدش با لباس همه میگن چه تپل شدی

قدم ۱۶۰ ولی 

الان فک میکنم خب تو ۱۰ سانت بلند تری ۵۷ خیلی کم میشه برات

راستی سایزت چنده؟؟

اره خب منم ۵۸ کیلو بکدم صورتم عین مرده ها بود همه میگفتن خیلی زشت لاغره صورتت با اینکه بدنم خوب بو ...

اتفاقا فرم بدنت باید خوب شده باشه من سایز لباس شلوار دوتاش چهله 

آره وزنم پایینه میشه بگی که با چی چاق شدی وزن اضافه کردی

جان منی❤️
من خوردم خوابیدم این ۴ کیلو رو تو دوسال اضافه کردم سایزم ۳۸ هست فعلا

تو دو سال خیلی زمان زیادیه

من برای ۱۰ روز بود که فقط آجیل میخوردم و دو کیلو توی این ده روز زیاد کردم اما بخاطر مشکلاتی دوباره استرس گرفتم و ناراحتی داشتم وزنم اومد پایین و الان که دوباره ناراحتی پیش اومده کلا خیلی لاغر تر شدن الانم که میخوام چاق بشم چند کیلو یی زیاد کنم 

اما تو بدنت وزن مناسبی داره سعی کن کم نکنی

جان منی❤️