2777
2789
عنوان

خیاطی یاد بگیرم برای کسب در امد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 39 پست

من بین ارایشگری وخیاطی ،،ارایشگری روانتخاب کردم،،،اماپشیمونم،،ارایشگری تاسالن نداشته باشی بدردنمیخوره،،اگه همون هزینه ای که برای ارایشگری کرده بودم داده بودم برای خیاطی،الان حدااقل برای خودم لباس میدوختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیاطی فقط یه چرخ نیست اشتباه نکن😬منم اول همین فکر کردم هر جلسه یک دامن و یک پارچه ارزونترین ...

من از دوستان و اطرافیان کمک گرفتم پارچه میدادن براشون میدوختم نصف قیمت حسابشون میکردم 

اینظطوری هم من نفع میبردم هم اونا 

همینطور با اندام های مختلف سروکار داشتم و باعث شد روون تر و ماهرتر بشم و با مدلها و ایراداندامی های بیشتری سروکار داشته باشم

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

من ده دوازده ساله خیاطم

برا کسی کم میدوزم چون بعضیا کار زیاد میخان ولی خوب پول نمیدن ولی تو این ده سال تاحالا لباس مجلسی مانتو ماکسی کت شلوار پیراهن از بیرون نخریدم پیراهن همسرم پالتو و سه چهاربار کت شلوارشم من دوختم عالی در اومده 

همه میگن برادیگران انجام بدی درامد داری ولی واقعا نه کمر دارم مه گردن با بچه کوچیک سخته 

دلم شده عین غروب جمعه خدایا بهم نظرکن دوباره طعم مادریو بچشم❤️❤️❤️ممنون میشم برای حال دلم دعاکنین
ارایشگری خیلی هزینه میخواد خیاطی یه چرخه ارایشگری بلدم تا حدودی ولی تو خونه نمیشه

اگه بخوای برای خودت بدوزی فقط باید یه چرخ وسردوز واتو داسته باشی اگه برای بیزون کار کنی باید چرخ صنعتی واتو صنعتی بخری چون با ساذه ها نمیشهبرای مشتری بدوزی 

من خیاطم ۳۰ میلیون خورد خورد هزینه کردم 

ولی اگه بری یه لاین ارایشگری یاد بگیری بازار کارش سریع تره خیاطی ۵سال حداقل زمان میخواد فوت وفن یاد بگیری ودرامد کسب کنی

من از دوستان و اطرافیان کمک گرفتم پارچه میدادن براشون میدوختم نصف قیمت حسابشون میکردم  اینظطور ...

خیلی کار خوبی کردی گلم

من نازک دوز رفتم الانم میخام ژورنال برم

چرخم ژانومه۸۰۱

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

من از دوستان و اطرافیان کمک گرفتم پارچه میدادن براشون میدوختم نصف قیمت حسابشون میکردم  اینظطور ...

عالیه خوب کاری کردی 

ولی من میترسم پارچشون خراب شه

چه سبگی یاد گرفتید 

من گرلاوین پیشرفته

یعنی برای بار اول و تمرینی برای اشنا ها دوختی؟من جرعتشو‌ندارم میترسم پارچشون خراب بشه

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
عالیه خوب کاری کردی  ولی من میترسم پارچشون خراب شه چه سبگی یاد گرفتید  من گرلاوین پیشرف ...

من مولر کار میکنم

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
اگه بخوای برای خودت بدوزی فقط باید یه چرخ وسردوز واتو داسته باشی اگه برای بیزون کار کنی باید چرخ صنع ...

من بین ادامه خیاطی و شروع آرایشگری موندم

نمیدونم کدومو برم اینحا اکثرا آرایشگری رفتن...

اینم بگم شهریه ام رو کمیته پرداخت میکنه

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .