2777
2789

بچم دوساله از بیکاری خوشم نمیاد بیرون خونم نمیتونم کار کنم بگم وضع مالیمون خوبه هم دروغ همینقدر در میاره شوهرم که خرج میشه و اجاره و اینا میدیم 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااااالیه 

من الان سه چهار ماهه شروع کردم با کمترین امکانات و هزینه اما خدارو هزااااا مرتبه شکر خیلی راضی ام

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
آرایشگری زود بازده و درآمدش هم خوبه.بازم علاقه مهمه

اره اما آرایشگاه هزینه اولیه بسیار زیادی میخواد هم برا مدرک هم وسایل 

اما خیاطی کم هزینه اما پردرآمده

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
خداروشکر چرخ گرفتی؟؟؟؟

ژانومه داشتم سردوز پروانه هم خریدم 

فعلا دارم پولامو جمع میکنم راسته دوز و سردوز صنعتی بگیرم انشاالله 

ژانومه داشتم سردوز پروانه هم خریدم  فعلا دارم پولامو جمع میکنم راسته دوز و سردوز صنعتی بگیرم ا ...

ژانومه چه مدلی اخه خیلی مدل داره من چرخ ندارم میخوام یه دست دو بگیرم

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

عزیزم خیاطی فقط یه چرخ نیست اشتباه نکن😬منم اول همین فکر کردم

هر جلسه یک دامن و یک پارچه

ارزونترین پارچه متری ۵۰

اگر ندوزی یا کوچیک بدوزی هم خوب یاد نمیگیری

خرده ریزه خیلی داره

مثلا قیچی مخصوص رو ۳۰۰ گرفتم

خداروشکر چرخ گرفتی؟؟؟؟

رامش فامیل صاحب خرازی شهرمونه 

همیشه وسایلمو از ایشون میخرم🥰

ژانومه چه مدلی اخه خیلی مدل داره من چرخ ندارم میخوام یه دست دو بگیرم

من 808 سری آ دارم 

802 هم خوبه