2777
2789
عنوان

انالله وانا الیه راجعون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه !

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

آخ چقد داغ عزیز سخته همیشه از خدا میخام من قبل از عزیزانم بمیرم

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
شب اول قبر اومدی تاپیک زدی چ دلی داری

اومده همدردد میخواد..😔لطفا کامنتت رو پاک کن تا دل استارتر نشکنه از حرفت

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
الهم صل علی محمد وال محمد روحش شاد امیدوارم تو جسم بعدی که متولد میشه سالم و شاد و خوشبخت باشه

#‍ نه به ترویج خرافات و بدعت در اسلام

نه به صلواتتون نه به ترویج کفر و خرافه پرستی 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
# ‍ نه به ترویج خرافات و بدعت در اسلام نه به صلواتتون نه به ترویج کفر و خرافه پرستی 

همه رو زد تنگ دل هم که مثلا خیلی تابلو نشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
بچه هااا من حالم خوب نیس زیاد نمیتونم زیاد اینجا بمونه هرکی خوند اجرش با خدا.....تاپیک زدم چون دوستا ...

براشون خوندم

روحش قرین ارامش باشه

گلم تا چهلمش هر روز براش سوره یس بخون و صلوات بفرست ، این دو تا بهترین هدیه هستن 

همه رو زد تنگ دل هم که مثلا خیلی تابلو نشه

اخه میدونی 

حیف نمیخوام تو تاپیک این طفل معصوم داغ دیده اشوب و دعوا به پا بشه

ی حربه جدید بدعت تو اسلامه که از راه دین وارد میشن و میخوان ریشه های اسلام بسوزونن

مثل داعش که پرچم حضرت محمد رو داشتن ولی کارشون قتل و غارت و برده فروشی

اینا همه سیاست جدیده کثیفه