2777
2789
عنوان

دوستم قهر کرده باهام

105 بازدید | 9 پست

باهاش رفتیم باشگاه ثبت‌نام کردیم، بعد که برگشتیم خونه یه مشکل خیلی حاد خانوادگی برام پیش اومد، طوری که واقعاً نمی‌تونستم برم. خانمه گفت چون عمومی نوشتی، اگه نیای جلساتت می‌سوزه، ولی رفیقت چون خصوصیه، براش نمی‌سوزه.پولمو برگردوند. اونم می‌دونه مشکلم جدیه، ولی بازم ظهری می‌گه نمیخوای بیای. خودش متأهله و هم شوهرش هم دوست‌پسرش کاری بهش ندارن، اما من مجردم و محدودم. آخرین پیامم همینو براش نوشتم، ولی قهر کرده و جواب نمی‌ده، در حالی که خودش بارها بدتر باهام رفتار کرده و من چیزی نگفتم. چند وقتی هم بود می‌خواستم به خاطر دوست‌پسرش رابطه‌مو باهاش قطع کنم، فقط دنبال بهانه بودم، حالا جواب نمی‌ده و منم سکوت کردم

بیخیال از هر خیال🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بخاطر چنین ادمی اومدی نی نی سایت مشورت بگیری؟

بابا این دوستت خیلی دشمنه!   برو خداروشکر کن خودش قهر کرد  از این به بعد محل سگم نزار بهش..اگه اومد جلو هم عین خودش رفتار کن باهاش حساب کار دستش بیاد زنیکه لاشی 

واقعا بخاطر چنین ادمی اومدی نی نی سایت مشورت بگیری؟بابا این دوستت خیلی دشمنه! برو خداروشکر کن خودش ...

دوست دیگمم میگه از خدات باشه بهونه خوبیه که خودش رفته تو بده نشدی درگیرم نشدی

بیخیال از هر خیال🌱

الان چون خودش قهر کرده بهترین موقعیته که دیگه جوابشو ندم؟؟کلا کات بشه؟خب اگر جواب داد دوباره چطور بر ...

من ی دوست داشتم جونمم براش میدادم فهمیدم دوست پسر داره کات کردیم نابود شدم تا فراموشش کنم عین خواهر بود برام ولی حیف....

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه