2777
2789

سریال بی همگان😢

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینام مارو اوس کردن با این فیلمای مسخرشون🥴 چاره ای هم نداریم میشینیم نگاه میکنیم

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

جدیده؟ از کجا میبینین؟

از کانال ۳ 

اره ساخت ۱۴۰۱ هست 

من امشب ندیدم ،چی شد

بابای الناز از زندان ازاد شد با گوهران دوباره شریک شدن

امیرعلی ام رضایت داد ب ازدواج با مریم

خونوادشم رفتن خواستگاری برا امیرعلی

ولی بابای اصلان گف پشیمون شدم

اون پسر اصلانم میثم کص.کش بازی دراورد😐

I wish these pains would not kill me for one day

امیرعلی با الناز ازدواج میکنه اون یارو کچله کارواشی با مریم ازدواج میکنه این پیش بینی منه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید