2777
2789
عنوان

حالم از کسانی ک میگن لابد مقصری ک کتک میخوری بهم میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 60 پست
شاید یکی از بیرون ببینه مارو بگه واقعا این زن دیوانه هست خداساهده شده کتک خوردم به حال بد همون لحظه ...

دقیقا اینجور مردها بهترین زن دنیام باشی خودشون مشکل ندارم من باتمام وجود درکت میکنم منم بفد کتک میرم تو فکر و سکوت مطلق هنوز ب مرحله بالاتد نرسیدم ...مشاور ب منم گفت شوهرت باید دارو مصرف کنه و نقشه مغزی بده 

بانوی کورد ❤️

نمیدونم خدا کجاست چطور راضی به درد وعذاب کشیدن بندش میشه لعنت به این روزگار اشکم بند نمیاد از ناراحتی تک تک شما آدم درد خودشو فراموش میکنه.خواهر خودم تو زندگی با همسرش مشکل داره ولی نه درمورد دست درازی همیشه میگه فقط از خدا میخوام صبرم رو زیاد کنه واامیدم رو از دست ندم جیگرم اتیش میگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اینجور مردها بهترین زن دنیام باشی خودشون مشکل ندارم من باتمام وجود درکت میکنم منم بفد کتک میرم ...

اگر اول زندگیم بود بچه مداشتم اره طلاق ولی الان به سنی رسیدم جایی واسه طلاق ندارم و بچه دارم شاغلم ولی باین حقوقا کاری نمیشه کرد همسر من بددهنم هست وحشتناک به خانواده ام فحش میده قبلا حواب میدادن میدیدم حال خودم بدتر میشه یا بعد کتک پای خانوادشو وسط میکشیدم حتی یک ماه رفتم قهر دیدم همه الکی هیت از فرداش شروع میشد چون مریض بود دست خودش نیست مشاورم رفتیم یه جور جلو مشاور حرف زد که خودم گفتم بابا انگار من مقصرم 

کاش زودتر فهمیده بودم نباید جواب میدادم نباید تلاش میکردم برتی تغییر رویه چون فقط خودم خسته کردم و مریضی کرفتم 

کاش همون اول بچه نبود طلاق البته خودم سنی نداشتم به طلاق فکر نمیکردم یا اینکه رو خودم کار میکردم 

به نظرم این به شخصیت خود طرف مربوطه که چطور واکنش نشون میده.بحث بین هر زن و شوهری پیش میاد یکی مثل ه ...

حرف حق زدی ....خود مرد اینجوریه منم مقصرم چون قاطعانه پدرشو درنیاوردم

بانوی کورد ❤️

بستگی داره من شوهر چون بیماره با حرف منطقو تهدید تغییر نمیکنه چون وقتی به مرز جنون برسه میزنی چند بار دادو بیدا کردم همسایه امد ولی چه فایده ابرو خودم رفت اونم دوباره شروع کرد

نمیدونم خدا کجاست چطور راضی به درد وعذاب کشیدن بندش میشه لعنت به این روزگار اشکم بند نمیاد از ناراحت ...

عزیزم خواهش میکنم گریه نکن وای ببخشید تورم ناراحت کردم ...عب نداره بجاش این تایپک ها میمونه.  چندتا مجرد میخونه بلکه اون اشتباه مارو نکن...خوشگلم گریه نکن من فردا روضه دارم حتما دعات میکنم ....هم همه دوستانی ک اینجا هم دردمن بودن 

بانوی کورد ❤️

بستگی داره من شوهر چون بیماره با حرف منطقو تهدید تغییر نمیکنه چون وقتی به مرز جنون برسه میزنی چند با ...

کلا کسی ک کتک میزنه بیماره شوهرا ما همه مریضن

بانوی کورد ❤️

شما خودتون هم پشت خودتون نیستید تو عقد کتک خوردی بازم باهاش ازدواج کردی 😐😐

قضاوت نکن چون اون زمان پخته نیستی تجربه نداری اصلا انگار خوابی مطمعن باش اینکه چرا تو دوران عقد جدا نشدیم هزار بار تو سرمون میجرخه 

بالاخره آدم یک معیارهایی برای ازدواج داره مگر خیلی کم سن ازدواج کرده باشید

انگار خوابی انکار دهنت بستس الان فکر میکنم به اون دوران میگم واقعا تو مغزم چی میگذست مکه میشه همون موقع جدا نشدنم روزی صد بار بیست سه سالم بود همجین بچه نبودم نمیدونم شاید بودم فقط سرم تو درسو کار بود