2777
2789

۹ ساله ازدواج کردم از شوهرم محبت کلامی یا رفتار خاصی نمیبینم. چون بهم محبت نداره حساسیتم بالا رفته دائما از کاراش دلخورم. دوست دارم یکبار با من حرف بزنه یا دونفره جایی بریم ولی دریغ و دریغ😭😭😭

ناراحت میشم دخترم میاد خفتم میکنه چرا ناراحتی.. خونه پدرم میخوام برم نبینمش پدر و مادرم نمیگذارن بمونم.. چه کنم چه کنم؟؟؟ 

وقتی از خونه دورم اعصابم راحتتره میخوام برم جایی که نبینمش… اما بچه هام شدن نقطه ضعفم 

پریروز عصری تو مهمونی خانوادگی مشروب خورده بودن اونوقت دست همه رو میگرفت که با زنشون برقصن ولی اصلا منو نمیدید میگفت کاشکی پسرم بزرگ بود باهاش میرقصیدم..باهاش حرف نزدم سرسنگین بودم تا دیشب که بغضم ترکید بهش گفتم گفت من نمیخواستم تورو سوژه کنم… دوباره صبح اومد برام توضیح داد که تو حق داری اینجوری برداشت کنی ولی من حالتاش که یادم میاد که اصلا منو نمیدید نمیتونم با خودم کنار بیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفا بده🌷🌷🌷🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خب مسلمه که باید باهاش صحبت کنی اگه باهات نمیتونه ارتباط بگیره یا دوری میکنه با هم مشاوره برید...اون بهت ابراز محبت نکنه از سمت کی میتونی محبت دریافت کنی اخه؟؟؟!!

난 물만난 물고기 soak up the music

هعی خواهر منم داغون داغونم کاش روز عقدم میمردم بله نمیگفتم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بعضی مردا تودارن کلامی بلد نیستن ابراز کنن در عمل نشون میدن طرف براشون عزیزه

من شوهرم کلامی اصلا بلد نیست ولی انقد تو شرایط سخت همیشه باهام بوده و هوامو داشته دیگه بهم ثابت شده

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
پریروز عصری تو مهمونی خانوادگی مشروب خورده بودن اونوقت دست همه رو میگرفت که با زنشون برقصن ولی اصلا ...

دیگه ازت دلجویی کرده تمومش کن

زیاد هرچیزی رو کش نده 

خودت بهش محبت کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

آقایون در عمل محبت نشون میدن

همین که برای  شما کار میکنن تا در آرامش باشید یک نوع محبته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آره اومد باهام حرف زد ولی حتی دستمم نگرفت… امروز رفته برای تولدم کادو و گل و کیک خریده آورده ولی من اینا رو نمیخوام من عشقی توی نگاهش نمیبینم دخترم اومده میگه تو چرا اینجوری میکنی بابا کادو خریده از اینطرف پدر مادرمم اومدن خونم همش باید تظاهر کنم که حالم خوبه

اگه زندگی خوبی داری، اینایی ک گفتی نیرنگ شیطانه ک زندگیتو ب گند بکشه

اره زندگی خوبی دارم همه چی دارم خونه زندگی پول بچه ولی رابطه با شوهرم ندارم همه از دور فکر میکنن خیلی خوشبختم