2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وا نمیره  واین که چقدر سیب زمینی و چرخ کرده بزنم

راز وا نرفتنش اینه کامل اب ‌‌‌‌‌‌‌‌پیازو سیب زمینی و بگیری و قشنگ ورز بدی.من نمیدونم برا چندنفر میخوای اندازه گوشت هم چشمی میگیرم قد یه مشت باز تقریبا.سیب زمینی و پیازم برا دونفر من ۴تا سیب زمینی و ۲تا پیاز متوسطمیریزم 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من دمپخت گوشت دارم از ظهر

برای کتلت هم۵تا سیب زمینی رنده کن،یه پیاز رنده کن آبشو بگیر، یه بسته گوشت چرخ کرده.یه تخم مرغ بشکن داخلش نمک زردچوبه فلفل سیاه و آرد نخودچی بزن خوب ورز بده . بعدم سرخ کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

برا ۲ نفر میخوام  عزیزم چرخ کرده زیاد باشه یا سیب زمینی ؟؟؟

من سیب زمینی و بیشتر میریزم ترد تر بشه 

من دمپخت گوشت دارم از ظهر برای کتلت هم۵تا سیب زمینی رنده کن،یه پیاز رنده کن آبشو بگیر، یه بسته گوشت ...

تخم مرغ مناسب کتلت نیست چون گوشت داره

۲ نفر 

اگر برای نهار فرداتم‌ میخوای مواد و دوبرابر کن 

یه دونه پیاز کوچیک. دوتا سیب زمینی متوسط اندازه 

اندازه یه سیب زمینی هم چرخ کرده تقریبا ۱۰۰ گرم 

طبق دستوری که بالا  گفتم  کیشه اندازع دونفر نفری ۳ تا درشت. ۴ تا متوسط کتلت 

معده درد دارم تروخدا راه حل بدین دیشب قبل خواب ژلوفن خوردم واسه اونه

بابونه دم کن بخور

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  
یعنی تخم مرغ نمیزنی؟ مگه میشه؟؟

بله به کتلت  نباید بزنی.اگه برا وانرفتنش میزنی بالاتر نوشتم چیکار کنی وا نره

بله به کتلت  نباید بزنی.اگه برا وانرفتنش میزنی بالاتر نوشتم چیکار کنی وا نره

نه عزیزم. مگه میشه؟ من چندین ساله آشپزی میکنم همچین چیزی نشنیدم. حتما باید تخم مرغ داشته باشه، اصلا آبش سیب زمینی پیاز هم بگیری بازم موادت خشک میشه موقع سرخ کردن جدا میشه از هم. اصلا حرف من غلط برو بزن گوگل طرز تهیه کتلت گوشت. تو همشون زده تخم مرغ

نه عزیزم. مگه میشه؟ من چندین ساله آشپزی میکنم همچین چیزی نشنیدم. حتما باید تخم مرغ داشته باشه، اصلا ...

گلم منم چندساله درست میکنم یه بار امتحان کن به اون روشی که گفتم نه خشک میشه نه وا میره.خوددانی 

گلم منم چندساله درست میکنم یه بار امتحان کن به اون روشی که گفتم نه خشک میشه نه وا میره.خوددانی 

باشه عزیزم. یبار کم درست میکنم ببینم چجوری میشه