2777
2789

بچه هام و خودم بشدت مبتلا به این آنفولانزای لعنتی شدیم 

۳ بار دکتر رفتیم و پاراکید و پروفن و شربت استامینوفن و قطره استامینوفن و شیاف استامینوفن ۱۲۵ و دیکلوفناک ۵۰ دادن با یه عالمه داروی دیگه تلمبار کردم تو یخچال

یکیشون آموکسی سیلین داد یکیشون ازیترو 

تب پسر کوچیکم هرکاری کردم پایین نمیومد مگر با شیاف دیکلوفناک

بهم گفتن روزی بیشتر از یکی بشدت کلیه رو داغون میکنه منم دیشب از سر ناچاری یک چهارم استامینوفن ساده رو دادم خورد تبش خوب پایین اومد 

یک چهارم هم امروز دادم 

حالا نگرانم نکنه چیزی بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق قرصه چون مادرشوهرم روزی چنتا میخورد و این دیده  حس بزرگی بهش دست میده    

آخی الهی عزیزم ان شالله همیشه سلامت باشه😅♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
عزیزم با اب پودرش کن مثل شربت بده بهش

ممنون عزیزم آره ولی آنتی بیوتیک مثلا آموکسیسیلسن‌ نمیشه پورد کرد خیلیم بزرگن‌ سر اونا اذیت شد خداروشکر دیروز تموم شد

بازم مرسی🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
گفتم چون مال بزرگسالان هست نکنه خطری باشه

نه نترس  فقط  وقت تب بده نه هر لحظه . اونم کم بده برا احتیاط  تا دوره درمان کامل نشه مریضی خوب نمیشه. نزار هیچوقت تبش بالا بیاد  پاشویه اش کن میوه و آبمیوه بهش بده  .باید زمان بگذره تو هر بیماری .چون یدفعه که خوب نمیشه هیچکس

والا خواهرم‌و بچش که ۲.۵ سالشه هم مریض شدن دیشب ازشون‌پرستاری کردم بچه انقد بالا میاورد نصف قرص فاموتیدین ۲۰ رو حل کردم تو اب دادم خورد خوب شد واقعا با همون یبار 

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟