2777
2789
عنوان

آقا حافظم دیگه با من حال نمیکنه...😞😖😚😫😤🤬😡😠

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 22 پست
وای وای حافظ آبروی منم جلوی خانواده برد  گفت یکیو دوست داری و بهش یه شاخه گل دادی در صورتی که ...

نه بابا منو که قشنگگگگگ قهوه ای کرد...

همه فا ل گرفتن چرت و پرت جواب داد...بعد به منم گفتن توام نیت کن...من گفتم من با حافظ کاری ندارم ...همه هی اصرار کردن ..آخر یکی گفت من به نیت تو فا ل میگیرم....ببین یه جوابی داد همه غش کرده بودن...منم حررررررص میخوردم..

خدا ازش نگذره.....😖😫😢😡😠🤬😤🥺

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
خب حافظو میزاشتی جلوت یه کم چپ چپ نگاش میکردی بعد بهش میگی واقعا برات متاسفم ،همین از صدتافوش براش ب ...

آره دیگه پیر خرفت شده...فکر میکنه چه خبره...😤🥺🤬😡🤬

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که حافظ رفیقش بشه  به همین مشکلاتم دچار می شه پ ن : دوستان قضاوت نکنن می دونم چی دارم ...

باش....

تیکه بنداز ....😔

از من مرنج ، از سر دلسوزی گفتم 

خیالی نیس....

چیزی که عوض داره گله نداره... منم بعدا یه جا تلافی میکنم و حالتو میگیرم......😆😁😊

از من مرنج ، از سر دلسوزی گفتم 

میدونم که مایل به حرف زدن با من نیستید و بدتون میاد که بهتون پیام بدم ولی میشه کمکم کنید...قرار بود یه چیزی رو بهم بگین و راهنماییم کنین اما دیگه اینکارو نکردین..