2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهوه و بیسکوییت ساقه طلایی. فقط ریزش موهام زیاد شده نمیدونم ویکار کنم بیوتن هم میخورم جواب نیست

برنج و حذف نکن از رژیمت

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)
سیب دگ یه واحد میوه اس نمیشه هروقت خواسی بخوری

خب میوه باشه

من رژیم خام گیاهخواری و میوه دارم

صبح ها شبا سیب خیلی بهم کمک میکنه کار تصفیه خون رو هم انجام میده

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

خب میوه باشه من رژیم خام گیاهخواری و میوه دارم صبح ها شبا سیب خیلی بهم کمک میکنه کار تصفیه خون رو ...

وای من جیگر تو رژیم نمیخوردم جنازه میشدم.اهن و گلبول های قرمز خونم پایین میاد تو آزمایش جیگر که میخورم میرم ازمایشمیدم میگن کم خونی اکی شده و نداری.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
وای من جیگر تو رژیم نمیخوردم جنازه میشدم.اهن و گلبول های قرمز خونم پایین میاد تو آزمایش جیگر که میخو ...

نخود بخور برای کم خونی خوبه 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙