2777
2789
عنوان

بیاین دردل کنم باهاتون

108 بازدید | 12 پست

من و شاید بعضیا بشناسن بگن ای بابا این دوباره تاپیک گذاشت ولی چکار کنم درست نمیشم

من نمیخوام‌اسمش  عوض کنم‌زمانم عقب برنمیگرده باید بسوزم و بسازم

وقتی فهنیدم پسره گفتم آرین میذارم تا ماه ۹ گفتم نکنه قدیمیه یهو تلفظش زده شدم

ماه نه همینجوری گفتم‌آراد بذاریم

بقیه گفتن آ ین ک قشنگتر بود آراد انگار یاد آرد میوفتیم منم گفتم آراد وفتی شناسنامه گرفتیم انگار اسمه زده شدم همش میگم کاش آرین بود آرین قشنگتر ننیتونم ارتباز بگیرم

ب هرکسی اسم بچمو میگم

میگن چیییی آراااا؟

آرات؟

اصن عجیبه نشنیدن

خیلی پسیمونم

همش غصه مبخورم بچم شده ۲ماهه هنوزم میگم کاش زمان برمیگشت ب روز شناسنامه میذاشتم‌آرین

کاش انقو وسواس سر اسمش نداشتم ک عوض کنم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرین دوست دارم ولی آراد خیلی قشنگ و باکلاسه و اونا بی فرهنگن

من احمق خودم ارین و کردم آراد 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

خواهرم اسم دخترشو بعد2ماه عوض کرد یه سری مراحل داره بعدشم مطمئن باش اطرافیان از عمد اینطوری میگن شاید بخاطر حسودی با.... 

چند تا از آشناهامون از عمد لسم بچه هارو اشتباه تلفظ میکنن بخاطر مسخره کردن که عقده شون خالی بشه 

من احمق خودم ارین و کردم آراد 

بخدا آراد به روز تر آرین یکم قدیمیه آراد خیلی شیکه 

من خودم اسم قدیمی دوست دارم بعضیا نمی پسندن مثلا شاهرخ بهرام 

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
اتفاقا آراد خیلی قشنگ و باکلاسه تو ی زمانی دوستش داشتی ب خاطر حرف مردم چرا زندگی می‌کنی 😑

اخه موضوع اینه من ارین دوس داشتم یهو زده شدم بعد خودم الکی گفتم اراد حالا دوباره همون دوس داشتن ب اسم ارین اومده سراغم

عزیزم اسم پسر من آرین هست . ولی آراد هم خیلی اسم زیباییه و بنظر من از ارین شیک تره .  با همین ا ...

۲ماهه لذت نبردم فقط نگاش میکنم‌میگم آرین بیشار بهش میاد برام دعا کن

روزی ک داشتم درد میکشیدم تخت بغلیم گف اسم پسرم آرین

نمیدونم چرا اونموقع ب ذهنم نرسید ادین بذارم

من اگه قرار بود بین آرین و آراد یکیش رو انتخاب کنم آراد رو انتخاب میکردم.آراد اسم باکلاسی هست.

مرسی عزیزم