2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی نظریه ناب رو کیا بلدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10934 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به نظرت مال من به کدومشون میخوره؟

ان تی دخترم جمجمش مثل پسر هستش ولی دختره و الان ۵ سالشه انشالله هر چی تو دلته همونی باشه که میخواهی سالم و صالح 

گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
الان به نظرت مال من به کدومشون میخوره؟

بیشتر پسر میخوره دوسداری چی باشی؟ البته ابجیم سه  هفته جلوتر از منه شکل جمجمه بچش مث مال تو بود پسر بود 

ولی ظاهراً دوستمون میگ خطا جمجمه بالاس و ناب خطاش کمتره حتما تشخیص درست داده بهت 

بیشتر پسر میخوره دوسداری چی باشی؟ البته ابجیم سه  هفته جلوتر از منه شکل جمجمه بچش مث مال تو بود ...

سونو احتمال پسر داد ولی سر بچه قبلیم احتمالش برام اشتباه بود

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
فکر کنم پسره بازم میگم هیچی صد در صدی نیست انشالله سالم باشه گلم 

ممنون .می‌دونم من خودم ازصدای قلبش حدس زدم پسره ولی دکترنامردی کردفپری صداقلبش روقطع کردجنسیتش روتشخیص ندم من با صدای قلب راحت میتونم متوجه بشم ولی یک لحظه پخش کرددرحدچندتپش

بیشتر پسر میخوره دوسداری چی باشی؟ البته ابجیم سه  هفته جلوتر از منه شکل جمجمه بچش مث مال تو بود ...

عزیزم منم تشخیص صد در صدی ندادم حتی سنو هم احتمال خطا داره چه برسه به نظریه ناب و جمجمه انشالله هر چی اسی میخواد همون بشه 

گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
عزیزم منم تشخیص صد در صدی ندادم حتی سنو هم احتمال خطا داره چه برسه به نظریه ناب و جمجمه انشالله هر چ ...

عزیز جان این سونو بالایی هم میگید تشخیصتون چیه؟

عزیزم منم تشخیص صد در صدی ندادم حتی سنو هم احتمال خطا داره چه برسه به نظریه ناب و جمجمه انشالله هر چ ...

عزیزم می‌دونم دختر عمو خودمم چندبار رفت سونو تا روز تولد گفتن دختره بعد ک بدنیا اومد پسر بود