2777
2789

مامانا سلام

دخترم ۱۵ ماهشه

از دوماهگی شیرخشک کمکی میدادم بهش

اما الان چند وقته شیشه نمیخوره فقط سینه میخوره

اینم بگم بهتون دندون هفتم و هشتم هم داره در میاره

آیا راه حلی دارین که شیشه رو بگیره و شیر بخوره

غذا بهش میدم خیلی غذا دوس داره

ولی خب شیرم کمه و آخر شبا بخاطر شیر بیدار میشه

قبل خواب قبلا شیرخشک میخورد میخوابید و هی برای شیر بیدار نمیشد

الان نمیتونم جایی برم (چون خیاطی آموزش میدم) و بسپرم به مادرم چون شیشه رو بی میل پس میزنه

لطفا راه حل بدید

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

اکثر بچه هایی که هم شیشه شیر میخورن وهم شیر مادر اینجورین یعنی یکیشو ترجیح میدن به اون یکی.پسر من ۱۵ ماهش که شد دیگه سینه مو نگرفت و الان که ۲۲ ماهشه بدون شیشه شیر نمیخابه خیلی سعی کردم سه ماه هم بهش شیر بدم ولی نگرفت .خودم حس میکنم بستگی داره با کدومش احساس آرامش بیشتری کنن..چیزی به ذهنم نمیاد خودمم چن ماه درگیر این موضوع بودم.ولی یه چیزی بگم الان شیر شب براش خوب نیس دندوناش خراب میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من از 5ماهگی شیر خشک ونخورد تا الان که 19 ماهشه شیر خودمو میخوره

حس میکنم بچم لاغر شده خیلی غصه میخورم

جایی هم نمیتونم بزارمش برم با شوهرم مثلا خرید

اکثر بچه هایی که هم شیشه شیر میخورن وهم شیر مادر اینجورین یعنی یکیشو ترجیح میدن به اون یکی.پسر من ۱۵ ...

اره میدونم خوب نیست ولی خب مشکل من اینه عزیزم که جرات رفتن بازار رو هم ندارم🥲🥲

الانم ک ویروس اومده ببرون خیلی کم میبرمش 🥲

چه شیری میدید عزیزم راضی هستید؟

درک میکنم چی میگی منم تواین شرایطم هیچ جا نمیتونم بذارمش تا وقتی من بیام بی قراری میکنه. بستگی داره کدوم شیر خشک به بچه بسازه من چن نوع امتحان کردم از هشت ماهگی نان دادم وزن گیریش خوبه چن وقت پیش هم آزمایش کامل دادم هیچ مشکلی نداشت کم خونی اینا..یه چیزم بهت بگم حتما بخش مولتی ویتامین بده دکتر برامن ویتاگلوبین داده بود خیلی خوب بود یه ماهی هم هس سانستول میدن اینم عالیه برا اشتها و....آخه پسرم خیلی بی اشتهاس..