2777
2789
عنوان

بچه ها کی با خواهر یا برادرش صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 58 پست
واقعا گل گفتی داداش بزرگ من که رفته پیش خدا جوون بود  داداش وسطی هم ازوقتی زن گرفته چند ماهی ...

خدا بیامرزه برادرتو عزیزم

من دوتا برادر زاده دارم که اصلا رابطه همه و برادرزاده بین مانیست

بچه های منم که اصلا نمیدونن دایی چی هست اصلا😢

زنداداشو برادر من خییلی نمک نشناسن

تازه ارتباطش ن با پدرومادر مم قطع بودکه جدیدا ماهی یکبار ده دقیقه میرن خونشون

تازه کسی بهشون کار نداشت و پدرم تا جا داشت بهشون کمک مالی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگم کاش زود عادت کنیم دل منم آروم شه 

انشالا که زنداداشت خوبه و داداشتم روابط خوب مدیریت میکنه. ولی اینو بدون اگه بد باشه شرایط طوری میشه دلسرد میشی به دوری عادت میکنی

انشالا که زنداداشت خوبه و داداشتم روابط خوب مدیریت میکنه. ولی اینو بدون اگه بد باشه شرایط طوری میشه ...

من کلا میگم اصلا عروس زیاد نره بیاد ک اذیت نشه هروقت خودش دلش خواست ولی داداشم شده نیم ساعت هم بیاد ک ما دلتنگش نشیم

34 سالشه  14 ساله ازدواج کردن البته هم خودش و هم برادرم بی معرفتن

عزیزم خب شما دو طرف و مقصر میدونین منم امیدوارم برادرم یادش نره خانوادش و ک اگه اینجور شد پس اصلا بره پی زندگی خودش کسی ک معرفت نداره... یادش بره پدر مادرش چقدر زحمتشو کشیدن

عزیزم خب شما دو طرف و مقصر میدونین منم امیدوارم برادرم یادش نره خانوادش و ک اگه اینجور شد پس اصلا بر ...

اینقدر زنش از ما بد گفت که اونم از ما بدش اومد ونسبت به ما حتی پدرومادر شم بی معرفتی کرد

الان دیگه اصلا انگار برادری ندارم و برام مهم نیست

قبلنا روزو شب غصه میخوردم و الان میگم اصلا برادری ندارم

قبل ازدواجش خودشو میکشت برای ما 

برای مامانم نفس نداشت

ینی اگه بگم متوجه میشی زمین تا آسمون فرق کرده بعد ازدواجش

اینقدر زنش از ما بد گفت که اونم از ما بدش اومد ونسبت به ما حتی پدرومادر شم بی معرفتی کرد الان دیگه ...

وای باوورم نمیشه بیچاره مامان بابات... مامانت غصه نمیخوره?