2777
2789
عنوان

بچه ها کی با خواهر یا برادرش صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدری از برادرام سردی و بدی و بد ذاتی دیدم که اصلا نمیتونم درک کنم وقتی یکی  میگه برادرمو دوست دارم یا دلم براش تنگ میشه یا برادرم مهربونه یا کاش منم برادر داشتم  یعنی چی😔

واقعا قدر این حساتونو بدونید

منم دلم میخواد گریه کنم... داداش های من دوقلو ان الان قل بزرگ میخواد ازدواج کنه بعدشم حتما اون قل و ...

آرزوی خوشبختی کن براشون دیگه مجردنیستند بیشترمحبتش میره سمت زنش ،شماهم احترام خودش وزن داداشت وداشته باش تارابطه تون محترمانه بمونه

توروخدا خواهرشوهر بدی نشو فقط 😫😫

عروس چی پس اون حق داره بد شه? بلاخره عروس ها هم ی جوری ثابت کنن ک نمیخوان پسر و از خانوادش جدا کنن... اونا هم اومدن ک یکی مثل اعضای خانواده باشن

پسرا که زن میگیرن دیگه میرن بازناشون کمتر سمت خانوادشون میان

اشکالی نداره عاقا هرروز با خانواده زن هاشون باشن... ولی خانواده خودشون و فراموش نکنن هفته ای ی بار بهشون سر بزنن

عروس چی پس اون حق داره بد شه? بلاخره عروس ها هم ی جوری ثابت کنن ک نمیخوان پسر و از خانوادش جدا کنن.. ...

والا من عروس خوبی بودم ولی خواهرشوهرم با اینکه سنش کم هست خیلی جاها دل من رو شکست به بهانه ای که خیلی وابسته داداشش هست من اوایل خیلی خواهر شوهرم رو دوست داشتم هرکاری کردم منو دوست داشته باشه اما انقدر با زبونش منو آذار داد و دلم رو شکست الان فقط میگم انشاالله خدا یکی مثل خود ش رو جلو راهش بذاره

دیگه اگه این استارتر خوب باشه اونم مجبور میشه خوب رفتار کنه

آدم بد ذات هرچقدرم باهاش خوب باشی فقط سواستفاده میکنه. حالا فرقی نمیکنه عروس بدذات باشه یا خانواده شوهر. خدا نصیب هیچ کس نکنه هیچ جوره راه نمیان