2777
2789
عنوان

بچه ها کی با خواهر یا برادرش صمیمی

1144 بازدید | 58 پست

و اون داره ازدواج میکنه... شما دلتون نمیگیره... همیشه فکر میکردم وای چقدر هیجان انگیز و خوبه داداش آدم زن بگیره من و داداشم یک سال اختلاف سنی داریم... و هفته دیگه خواستگاریش من خیلی دلم گرفته داداشم خیلی مهربون جاش قطعا خالی میشه... خدا کنه زود عادت کنیم

ای خواهر کم کم این حس هات کمو کمتر میشه 

و روزی میاد که بردارتو ماهی یکبار میبینی 

برادرها البته اکثرشون میرن سمت زنشون و زنشون نمیزاره با خانواده خودش مثل قبل باشن

من یدونه برادر دارم سالی یکبار مببینمش

اونقدر که زنش از ما پرش کرده که الان خودشم چشم دیدن مارو نداره

به سلامتی ایشااله خوشبخت بشن 

نگران نباش عادت می کنی ، فقط یادت علاقه ات و دلتنگی ات باعث آسیب به زندگی دادشت نشه 

من خودم یادمه خواهرم که ازدواج کرد تا یک ماه گریه می کردم تازه خودمم تو عقد بودم 😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه اختلاف سنی ۱۴ساله دارم با داداشم موقع ازدواجم داداشم اونقد گریه کرد ک اعصاب همه خورد شد 

اون موقع هم ک اون ازدواج کرد من خواهرم حتی زن داداشام خیلی گریه کردیم

به زن‌داداشت حسودی نکنی 

اینطور فکر کن داره داداشتو از گناه حفظ می‌کنه 

مراقبه 

و براش کلی کار انجام میده 

در مقابل داداش  تو هم قدردان باید باشه و خدمات و هدیه بده چون دو طرفه اس 

پس حسادت معنی نداره

نگران نباش چیز خاصی نیس منم با خواهرم خیلی خوبیم من ازدواج کردم و اومدم خونه خودم ولی اون عقده میرم خونه بابام یا باهم میریم بیرون کلی خوش میگذره حالا برادرتم ازدواج کنه ک نمیره خونه خودش پیش شماس تا یکی دوسال دیگه

به سلامتی ایشااله خوشبخت بشن  نگران نباش عادت می کنی ، فقط یادت علاقه ات و دلتنگی ات باعث آسیب ...

منم دلم میخواد گریه کنم... داداش های من دوقلو ان الان قل بزرگ میخواد ازدواج کنه بعدشم حتما اون قل و یهو دوتاشون میرن  

نگران نباش چیز خاصی نیس منم با خواهرم خیلی خوبیم من ازدواج کردم و اومدم خونه خودم ولی اون عقده میرم ...

چرا میخواد خونه بخره ک ازدواج کردن برن سر خونه زندگیشون

منم دلم میخواد گریه کنم... داداش های من دوقلو ان الان قل بزرگ میخواد ازدواج کنه بعدشم حتما اون قل و ...

عزیزم می فهممت 

چیزی که منو اروم میکنه همیشه اینه که فقط خوش باشن حالا با من نباشن ، چون من شدیدا وابسته خانوادمم اینجوری خودم رو آروم میکنم