2777
2789

تقریبا یکماهه یکم درگیرشه خوب میشه باز سریع عود میکنه دیروز ی لحطه لباسشو عوض کردم دوید رفت بیرون از شب آبریزش بینی داره امروزم چشماش قرمزه و بهانه میگیره پدرم واقعا دراومد...دارو هم نمیخوره ...چ دارویی خیلی خوبه؟

من شربت ایمیونس برا ایمنی بدنش بهش میدم برای دوسال به بالاست باعث میشه کمتر مریض بشن ایمنی بدنو میبره بالا

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شربت ایمیونس برا ایمنی بدنش بهش میدم برای دوسال به بالاست باعث میشه کمتر مریض بشن ایمنی بدنو میبر ...

ببرش تو محیط باز مثل حیاط یا کوچه که حواسش پرت بشه با سرنگ بهش بده یا با قاشق رو زبونش نکهش دار تا داروش بره پایین

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببرش تو محیط باز مثل حیاط یا کوچه که حواسش پرت بشه با سرنگ بهش بده یا با قاشق رو زبونش نکهش دار تا د ...

کآری میکنه بیا و ببین یبار نزدیک بود خفه بشه منم کلی دارو دارم ولی ندادمش

بدمزه نیست؟ روزی چقدر میدی

نه خشمزه هست،پسرمن خیلی بد دارو هست اولین بار چون نمیدونست مزش چجوره جیغ و گریه نمیذاشت بهش بدم یبار بزور و گریه بهش دادم درحدیکه کلی از قاشقش ریخت رو خودم و خودش غقط یذرش رفت تو دهنش بعد که دید خشمزه هست خودش میاورد میگفت بهم بده.من روزی یبار میدم.ولی دکتر به دوستم گفتخ بود قاشق چایخوری بعد از ناهار و بعد از شام بده

نه خشمزه هست،پسرمن خیلی بد دارو هست اولین بار چون نمیدونست مزش چجوره جیغ و گریه نمیذاشت بهش بدم یبار ...

مممنونم حتما میدمش..خیلی بد غذاهم هست اگه حداقل غذا میخورد بدنش قوی تر بود

کآری میکنه بیا و ببین یبار نزدیک بود خفه بشه منم کلی دارو دارم ولی ندادمش

با یذره آبمیوه قاطی کنی هم نمیخوره؟

ولی هیچوقت دارو با شیر قاطی نکنی بدهست

مممنونم حتما میدمش..خیلی بد غذاهم هست اگه حداقل غذا میخورد بدنش قوی تر بود

من پسرم بدغذاهست زینک که میدم اشتهاش بهتر میشه.البته زینک هم بیشتراز سه ماه نباید بدی .زیر نظر پزشک بدی بهتره

من شربت ایمیونس برا ایمنی بدنش بهش میدم برای دوسال به بالاست باعث میشه کمتر مریض بشن ایمنی بدنو میبر ...

عزیزم بچه شما چند سالشه ؟؟ در کنار ایمیونس ،مولتی ویتامین و کلا داروهای دیگه روهم میدید ؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
عزیزم بچه شما چند سالشه ؟؟ در کنار ایمیونس ،مولتی ویتامین و کلا داروهای دیگه روهم میدید ؟

من دوسال و نیمش هست.نه دیگه،بعداز ازمایشای دو سالگیش دکترش گفت دیگه مولتی ویتامین ندم.و ابن شربت ایمنی هم به پیشنهاد خودم داد چون یمدت همش مریض میشد پسرم بعدازاینکه شیرشو گرفتم.الان فقط زینک و شربت ایمنی و بعداز دوسالکیش تا یماه گفت اهن بدم .باید دوباره ببرمش ازمایش اگر لازم باشه دوباره میده.

ن ولی با نوشابه میخوره

بانوشابه نمیدونم بد باشه یانه