2777
2789
عنوان

خط تبخیر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 20 پست
میدونم عزیزم درکت میکنم منم از جواب منفی دیگه خسته شدم انشالله این ماه معجزه برات اتفاق میوفته 

آمین و همینطور برای شما، امیدوارم برای من و برای شما در بهترین زمانش اتفاق بیفته، من اگر باردار نباشم ماه بعد اواسط آذر باید مجددا تخمک کشی کنم.

دیگه هرچی خیر و صلاح باشه

طلوع کن.....................................
آمین و همینطور برای شما، امیدوارم برای من و برای شما در بهترین زمانش اتفاق بیفته، من اگر باردار نباش ...

اره عزیزم تا خدا نخواد و صلاح نباشه هرکاری هم بکنی نمیشه که نمیشه ....من هر روز تاپیک های معجزه ی بارداری رو میخونم خیلیا با وجود اسپرم ضعیف و آزواسپرمی و تخمک ضعیف لوله های بسته و هزارتا مشکل طبیعی باردار شدن این یعنی فقط خدا باید بخواد وگرنه آزمایش و سونوگرافی همش چرته 

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم تا خدا نخواد و صلاح نباشه هرکاری هم بکنی نمیشه که نمیشه ....من هر روز تاپیک های معجزه ی با ...

آره دیگه واقعا بعد از 4 سال و 2 ماه یعنی دقیقا 50 ماه اقدام به این نتیجه رسیدم من هیچ کاره ام و فقط کاری که از دستم برمیاد میکنم، دیگه سپردم به خودش، بده شکر نده هم شکر

آره دیگه واقعا بعد از 4 سال و 2 ماه یعنی دقیقا 50 ماه اقدام به این نتیجه رسیدم من هیچ کاره ام و فقط ...

تو گوگل سرچ کن کیا تو اوج ناامیدی باردار شدن ...تاپیک رو میاره بخون ببین چیا نوشتن 

لا إله إلّا اللّه
تو گوگل سرچ کن کیا تو اوج ناامیدی باردار شدن ...تاپیک رو میاره بخون ببین چیا نوشتن 

حتما عزیزم، ولی میدونی یه چیزی هم هست، واقعا به این نتیجه رسیدم تا فکرم درگیره اینه که چرا بچه دار نمیشم، ممکنه نشه، ناامید نیستم ولی مثلا این ماه تا وقتی تاخیر نیفتاده بود اصلا بهش فکر نکردم بعدش بی بی زدم، که خب اونم منفی شد منتظر شدم بشم که هنوز نشدم، اگر بشم هم چون ناامید نیستم به مسیرم ادامه میدم و بقیه راه آی وی اف رو میرم.

مال من ۱-۲ روز که عقب انداختم بعد ۲ ساعت  هاله انداخت و فکر کردم خرابه.

اما بعد ۲ هفته زیر ۵ دقیقه مثبت شد. خیلی وفتها که بعد ۱-۲ ساعت نشون میده فکر میکنم بخاطر حجم کم hcg روزای اوله و هر چی بیشتر عقب بتدازین مقدارش میره بالا و‌سریع نشون میده. البته خیلی کم هم پیش میاد که مثبت کاذب هم نشون میدن مثل مدیکور. اما با اینحال امیدتونو از دست ندین . این تجربه من بود.