2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یهویی شد من اصلا اورژانسی نخورده بودم تاحالا فک نمیکردم خطا بده

اگه قصد نداری حتما ای یو دی بذار 

منم سومی خداخواسته بود خیلی سختم بود دختر بزرگم یک سال و هفت ماه بود 

دختر دومی ۹ماهه بود تقریبا 

باردار شدم به شوهرم گفتم میخام سقط کنم هیچ واکنشی نشون نداد چندبار گفتم هیچیییی نگفت منم ترسیدم گفتم فردا چیزی پیش اومد خودم مسولیتش باید بپذیرم نگهش داشتم تا بدنیا اومد رفتم واسه ای یو دی گفتن بعد ۴ماه باید بذاری 

رفتم جای دیگه بعد ۲ماه گذاشتم 

الان ۳سال و ۳ماه گذشته ازش 

میخوای چیکار تو این اوضاع!؟

خداروشکر به امید خدا از پسش برمیایم.

بخاطر اینکه خودمم یدونم .بچمم نه خاله نه دایی هیچکس نداره تنهای تنهاس. 

دلم میسوزه همش میگه واسم نی نی بیارین نمیخام تنها بمونم.

پسر من عاشق بچه س

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بیخیال بابا دلت خوشه ها خوشت میاد اذیت بشی؟

مادر شدن یه برکته گل یه لطف 

تو لایق این دونسته شدی که مسئولیت دوتا فرسته بهت سپزده بشه که الان شدن سه تا 

یعنی خدا در شما یه چیز دیده 

حیف نیست آخه ایتجوری بهش نگاه میکنی 

واقعا متوجه نمیشم یعنی میخواید همسرتون رو توی عمل انجام شده قرار بدید

نه بابا شوهر من ابنقدر خواسش هست که نمیذاره من باردار بشم. ولی ارزو دومی دارم😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خداروشکر به امید خدا از پسش برمیایم.بخاطر اینکه خودمم یدونم .بچمم نه خاله نه دایی هیچکس نداره تنهای ...

عزیزم حتما بیار بچه خوبه حالا مگه دوره های قبلی خیلی خوشبحالشون بوده که بچه های آینده خوشبحالشون نباشه خدا بزرگه 

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
منی ک ۸ روز مونده به پریودمدلم لک زده برا نی نیهمش دعا میکنم پریود نشمبرام دعا کن عزیزم خیلی محتاجم ...

یکی دنبال بچه هست

یکی قاتل بچه میشه

خدایا خودت کمک. کن

اخه مرغ عشق نیستی بگیم عقل نداری انسانی جلوگیری کن تا اون بچه رو نکشی تو شکمت بعد یکی اینجوری محتاج  نی نی باشه

ایشالله خدا یکی بهت بده

خدا منو ببخشه

ولی اگه زیر دوماهه سریع یه زعفرون غلیظی دم کن بخور

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خیلی هم اینجوری باردارشدن

با ای یو دی درصدش کم 

خیلیا اوایل رعایت نمیکنند 

خیلیا هم میذارن واسه چکاپ دیگه نمیرن 

من هرسال میرم ببینم تکون نخورده باشه 

اینایی که مستعد عفونتن براشون خوب نیست 

کلا اگه رعایت کنی به نظرم بهترین روش