من ی عالمه طلا فروختم والا . الان خونه ای مادرشوهرم خوبه مادرشوهرم چون اینجا هیچ کس نیست پدرشوهرمم فوت کرده . هیچ فامیل و اینا هم ندارن . حالا خونه امونو دادیم اجاره یارو کثافت پولو اجاره رو نمیده داره میشه دو ماه ... شوهرم میگه برم ی مستاجر دیگه بیارم اینو بندازم بیرون .. اگه بیاره من باید خیلی بیشتر صب کنم نمی تونم میخوام برم سر خونه زندگیم ..دیشب با شوهرم حرف زدم گفت میخوای چند ماه بمونه پول نده طلاتو بفروش تا بعد عید بندازیمش بیرون . چیکار کنم⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
خوب چیکار کنم ⁉️⁉️ مستاجر بیاره دوباره باید تا آذر سال دیگه صب کنم . بزارم گرون شد بفروشم؟
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
مستاجر رو میخوایم بندازیم بیرون ولی پول پیشو خزج کردیم . میگم طلامو بفروشم ؟بدیم بهش . اگه نفروشم شوهرم دوباره مستاجر میاره مجبورم تا سال بد صب کنم