2777
2789
عنوان

خط تبخیر بی بی چک

2494 بازدید | 20 پست

سلام دخترا

من باید  سه شنبه 26 مهر یا چهارشنبه 27 مهر پریود می شدم ولی هنوز نشدم، هم سه شنبه 26ام هم دیروز که شنبه 30 ام بی بی چک گذاشتم، سه شنبه ای که کامل منفی بود.

دیروزی چند ساعت بعد از گذاشتنش دیدم یه خطی افتاده که محو هستش، به نظرم 3 روز بعد از موعد اگر باردار بودم باید پررنگ میشد.

شما تجربه داشتید که خیلی دیر بی بی چکتون مثبت بشه؟ منظورم بعد از تاخیر در قاعدگی

طلوع کن.....................................

چند ساعت که قبول نیست 

اگه فک میکنی امکان بارداریت هس یه آز بده

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واس من خیلی دیر رنگ گرف به هفته بعد موعد هاله 

سه روز بعد تکرار کردم هاله بالاخره چهار روز بعدش پررنگ شد اونم بعد از آزمایش بتام

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چند ساعت که قبول نیست  اگه فک میکنی امکان بارداریت هس یه آز بده

چند روز دیگه صبر میکنم اگر نشدم چهارشنبه میرم آزمایش، میدونی چون من روز 11 قاعدگی آمپول آزادسازی زده بودم و یه فولیکول آزاد کرده بودم روز 15 قاعدگی و در بدترین حالت باید 27 مهر پریود میشدم

چند روز دیگه صبر میکنم اگر نشدم چهارشنبه میرم آزمایش، میدونی چون من روز 11 قاعدگی آمپول آزادسازی زده ...

اره پس صبر کن بعدا برو انشاالله که خیره

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
حالا صبر کن شاید باردار باشی چون من دیدم واسه خیلیا تازه بعد یک هفته تاخیر مثبت میشه ..

حتما عزیزم تا اخر هفته صبر میکنم ببینم پریود میشم یا نه، بخاطر آمپول آزادسازی که زده بودم باید 27 مهر پریود میشدم، دعا کن باردار باشم چون 4 سال و 2 ماهه منتظرم و تازه تخمک کشی هم کردم و دکتر گفت 2 ماه اقدام طبیعی داشته باش چون بخاطر داروهای آی وی اف احتمال بارداری طبیعی بعدش وجود داره

اره واس من خیلی دیر رنگ گرف به هفته بعد موعد هاله  سه روز بعد تکرار کردم هاله بالاخره چهار روز ...

پس شما تقریبا 10 روز بعد موعد پررنگ شدی، مرسی عزیزم که جواب دادی منم صبر میکنم تا آخر هفته منتهی دیگه نشدم 5شنبه صبح یه آزمایش میدم

حتما عزیزم تا اخر هفته صبر میکنم ببینم پریود میشم یا نه، بخاطر آمپول آزادسازی که زده بودم باید 27 مه ...

انشالله که مثبت میشه عزیزم امیدت بخدا باشه ❤️میتونی بری آزمایش خون بدی اگه باردار باشی نشون میده

لا إله إلّا اللّه
پس شما تقریبا 10 روز بعد موعد پررنگ شدی، مرسی عزیزم که جواب دادی منم صبر میکنم تا آخر هفته منتهی دیگ ...

من حدودا بعد از دو هفته تاخیر پررنگ شد

اره عزیزم ان شالله با خبرای خووب 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
انشالله که مثبت میشه عزیزم امیدت بخدا باشه ❤️میتونی بری آزمایش خون بدی اگه باردار باشی نشون میده

میدونی انقد رفتم آزمایش دادم و منفی دیدم برای همین میگم عجله نکنم، اگر باردار شده باشم که معجزه است که بالاخره تخمک پوچ نداشتم، برای همین تا آخر هفته صبر میکنم، از همون روز موعدم مدام دردهای پریودی بد میاد سراغم، دل درد و کمردرد همه اش میگم الان پریود میشم. ولی خبری نیست

اگر اون خط بی رنگه همون خط تبخیر میشه،من دوبار این اتفاق برام افتاد باردار نبودم،بعد چند ساعت یه خط ...

آره منم برام اتفاق افتاده ولی مثلا نهایتا یه روز تاخیر داشتم اونجوری شده فرداش پریود شدم، الانم ممکنه همینی باشه که میگی فقط باید صبر کنم ببینم چی میشه

میدونی انقد رفتم آزمایش دادم و منفی دیدم برای همین میگم عجله نکنم، اگر باردار شده باشم که معجزه است ...

میدونم عزیزم درکت میکنم منم از جواب منفی دیگه خسته شدم انشالله این ماه معجزه برات اتفاق میوفته 

لا إله إلّا اللّه