2777
2789
عنوان

درد سر اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
خونه تمييزه يا هنوز بايد تمييز بكني؟من قبل از اثاث كشي اول كل خونه رو تمييز ميكنم بعد كه ميام تو خون ...

بابا اولش اومدم حسابی تمیز کردم ولی موقع اثاث کشی کارگرها با کفش اومدن دوباره کثیف شده 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشپزخونه  خب برای جمع و جور شدن کارتن ها سه روز وقت میبره  اگرم خونه تازه خریدی که یه چ ...

آره بابا تازه خونه خریدیم. اینقد وسایل خریدیم که تموم نمیشه

بابا اولش اومدم حسابی تمیز کردم ولی موقع اثاث کشی کارگرها با کفش اومدن دوباره کثیف شده 

خوب اون كف خونه هنوز تمييز نميشه چون كارتون ها خودش خاك مياره مهم داخل كابينت و ديوارها است كه تمييز باشه شما بچين اخرين مرحله قبل از فرش انداختن قشنگ دو سه دست تي بكش

خوب اون كف خونه هنوز تمييز نميشه چون كارتون ها خودش خاك مياره مهم داخل كابينت و ديوارها است كه تمييز ...

آخه کابینت تازه زدیم پر از گرد وخاک هست باید اونارو هم تمیز کنم

شناسایی میشم دختر خوب 😁😁😁

عاشقتممممم یعنی 

از رو چندتا کارتن شناسایی میشی؟😂😂😂

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
اره همون تي بكش اخر كه اثاث كشي تموم شد با سركه و جوش شبرين بشور

آهان ممنونم. یعنی اونجوری ضدعفونی میشه

وااای به سلامتی ادم خونه میخره که خیلی ذوق دارررره من دست از پا نمیشناختم  انقد خوشحال بودم& ...

ممنونم. بابا اولش خوشحال بودم. الان دیگه اینقد خسته هستم اصلا خوشحالی یادم رفته فقط دارم به کارها فک میکنم که چقد کار دادم😂😂😂

عاشقتممممم یعنی  از رو چندتا کارتن شناسایی میشی؟😂😂😂

من شانس ندارم یکی پیدا میشه میشناسه حالا بیا جمعش کن.

من شانس ندارم یکی پیدا میشه میشناسه حالا بیا جمعش کن.

خیلی لوسی بلک 😂😂😂

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍