اتفاقا تا دیدم مثل خودم توی آزمایشات چیزی نشون نداده رفتم تاپیکاتو خوندم،شما که مشکلت هورمونی بود پس ...
جنس موهات هم خیلی خیلی بهتر میشه بهت قول میدم.نمسپونم آدرس پیج گذاشتن اینجا درسته یا نه اما اگه خواستی خصوصی برات میفرستم برو هایلایت های پیج نیلوفر رو بخون ببین چقدر آدمایی که مبتلا هستن درمان شدن و علایم همشون بهتر شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جنس موهات هم خیلی خیلی بهتر میشه بهت قول میدم.نمسپونم آدرس پیج گذاشتن اینجا درسته یا نه اما اگه خواس ...
نیلوفر بهبودی؟
دکتر برای باردار شدن به من قرص لویتود و اسپیرونولاکتون که ضد هورمون مردانه است داده ولی چون اسپیرونولاکتون برای جنین ضرر داره نمیدونم استفاده بکنم یا نه از طرفی هم میترسم استفاده نکنم و باردار نشم ،این دارو روی دستگاه تناسلی جنین تاثیر میذاره
نیلوفر بهبودی؟ دکتر برای باردار شدن به من قرص لویتود و اسپیرونولاکتون که ضد هورمون مردانه است ...
فاینستراید هم همین عوارض رو داره چون دکتر ازم پرسید اگه قصد بارداری داری در آینده نباید بخوری.منم عوارضش رو دیدم بیخیال شدم .من قبل از اینکه بدونم پلی کیستیک هستم باردار شده بودم راحت و یه بچه داشتم .و ریزش موهام بعد از دو سالگی بچم شروع شد
درخواست دوستی بهت میدم پیجشو بفرست اگه امکانش هست،دیگه بعد از اینکه فهمیدی پلی کیستیک هستی باردار نش ...
عزیزم دیگه بچه نمیخواستم خودم و جلوگیری داشتم .
آره ریزش ابرو هم داشتم که دلیلش اگزما پوست زیر ابروهام بود ربطی به پی سی او نداشت .اما ریزش موهام واقعا کم شد و خیلی از موهام برگشت و حجمش همه میگن عالیه