2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم انشاالله که مثبت شدی

خودمم تو این شرایط بودم و میدونم سخته انتظار ولی فعلا احتمال داره نشون نده چون ۱۴روز نگذشته و اینکه بخاطر امپولا احتمال مثبت کاذب هم هست

ولی خب خودمم بودم احتمالا بی بی چک میذاشتم ولی جوابش هرچی بود نه امیدوار میشدم نه ناامید

دردم از یار است و درمان نیز هم
نزار منم رور ۷ام هستمتحمل کن تا ۱۲_۱۳حداقل ازمایش بتا بده

روز هفتم دوتا گزاشتم هاله کمرنگ داشتن،اخه طاقتم نیس😭 ما استراحت مطلقی ؟باراولت بود؟

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بسلامتی عزیزم انشاالله که مثبت شدی خودمم تو این شرایط بودم و میدونم سخته انتظار ولی فعلا احتمال داره ...

روز هفتم دوتا تست زدم هاله کمرنگ داشتن،با ای وی اف باردار شدی؟اگ اره علاعمت چی بود

انشالله که مثبته عزیزم خبر بده ماام برات خوشحال میشیم منم یه ای وی افی بودم درکت میکنم انشالله بحق ح ...

بارداری شدی؟

روز هفتم دوتا گزاشتم هاله کمرنگ داشتن،اخه طاقتم نیس😭 ما استراحت مطلقی ؟باراولت بود؟

اره اول 

اما جنین دیگه ایی ندارم انشالله یرای  دوتامون مثیت باشه

بی بی چک ممکنه جوابش کاذب باشه 

نه غذا میزارم نه تمیز میکنم هیچی 

فقط روزی چند باربلند میشم کوتاه راه میرم 

توچی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اره اول اما جنین دیگه ایی ندارم انشالله یرای دوتامون مثیت باشهبی بی چک ممکنه جوابش کاذب باشه نه غذا ...

منم کار نمیکنم بیشتر دراز کشیدم