2777
2789

الان خوابه ساعت ۸ونیم میاد

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  نی نی یار چند رو باید تگ کنم!؟

از ۹ تا ۵ نینی یار ۳ 

از ۵ عصر تا ۱۱ شب نینی ۵

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
مرسی باربی جان

فدات🥰

سلام عزیزم ریزش موهات از چی بود ؟ بهتر شد یا نه؟ منم دقیقا علایم تورو دارم توی آزمایش همه چی نرماله ...

عزیزم پلی کیستیک بودم با اینکه تو آزمایش و سونو سالم نشون میداد 

باید شیرینی رو کاملا حذف کنی 

پیاده روی 

خواب شبانه قبل از ساعت 12

روغن سالم جایگزین روغن های ناسالم 

سبزیجات سالم قبل از وعده های اصلی برای کنترل قند خون 

تک تک این موارد رو جدی انجام بده اوکی میشی همون ماه اول نتیجه رو میبینی

عزیزم پلی کیستیک بودم با اینکه تو آزمایش و سونو سالم نشون میداد  باید شیرینی رو کاملا حذف کنی& ...

من دیگه از موهام چیزی نمونده خیلی ناراحتم، اتفاقا بعد شش سال ریزش مو و کلی آزمایش و کلی خرج دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری که هورمون مردونه رو زیاد کرده به من قرص اسپیرونولاکتون و لویتود داد ولی چون قصد بارداری دارم فعلا قرص لویتود فقط استفاده میکنم ،شما بعد اینکه فهمیدی پلی کیستیک هستی قرص های ضد بارداری و هورمونی استفاده کردی واسه ریزش موت؟ الان دیگه ریزش نداری؟ 

من دیگه از موهام چیزی نمونده خیلی ناراحتم، اتفاقا بعد شش سال ریزش مو و کلی آزمایش و کلی خرج دکتر بهم ...

عزیزم منم یبار فاینستراید و سیپروترون کامپاند و ....همین قرص های هورمونی نوشتن برام اما هیچکدوم رو نخوردم .کلی دکتر رفتم چندین بار سونو و انواع آزمایش ها و تیرویید و ویتامین و....هرچی فک کنی مکمل خارجی و شامپو و....راهی نبود نرفته باشم 

تا اینکه یبار شانسی تو یه پیج علایم پلی کیستیک رو دیدم دو تاش رو داشتم و فهمیدم این بیماری رو دارم و فقط و فقط با همین مواردی که گفتم که میشه اصلاح سبک زندگی کلی از موهام برگشت بی حالی و کسلی داشتم اونم خوب شد باشگاه هم ثبت نام کردم پریودم کاملا منظم شد قبلا هربار چهار پنج روز تاخیر داشتم.خلاصه اون پیج و اون دختر منو نجات داد دو هفته رعایت کن از هفته سوم نتیجه رو ببین ....مو رو سر من نمونده بود اما ریزشم رسید به دو تا تار مو تو حموم .بعدش از یه پیج دیگه شروع کردم ماسک ها و جوشونده های قبل و بعد حموم رو استفاده کردم و کم کم کلی مو ریز در اومد و الان دو سال از اصلاح سبک من میگذره و میتونم بگم موهام واقعا خوب شده.

هر سوالی داشتی بپرس جواب میدم عزیزم می‌دونم چه احساسی داری امت بهت قول میدم خوب میشی من چهار سال عذاب کشیدم و تاپیک هامو ببینی همه درباره همین مشکل هست 

عزیزم منم یبار فاینستراید و سیپروترون کامپاند و ....همین قرص های هورمونی نوشتن برام اما هیچکدوم رو ن ...

اتفاقا تا دیدم مثل خودم توی آزمایشات چیزی نشون نداده رفتم تاپیکاتو خوندم،شما که مشکلت هورمونی بود پس چرا فرصتی هورمونی رو استفاده نکردی؟؟ من علاوه بر ریزش و کم پشت شدن موهام فر هم شدن ،موهای من قبلاً کاملا لخت بود الان فر شده

عزیزم منم یبار فاینستراید و سیپروترون کامپاند و ....همین قرص های هورمونی نوشتن برام اما هیچکدوم رو ن ...

مرسی عزیزم که جواب میدی ♥️♥️

ریشه موهای من انقد سست هست که خیلی راحت موها کنده میشه ،پس اصلا داروی هورمونی استفاده نکردی؟ قرصای جلوگیری چی؟

مرسی عزیزم که جواب میدی ♥️♥️ ریشه موهای من انقد سست هست که خیلی راحت موها کنده میشه ،پس اصلا داروی ...

عزیزم اصلا هیچ داروی هورمونی نخوردم چون می‌خوندم که با قطعش باز علایم برمیگرده یا بعضیا هم گفته بودن بی فایده بوده.دقیقا موهای منم لخت و صاف بود و ساقه سالم و ریشه محکم اما بعد از مشکلم موهام یک سوم قبل شد ساقه های نااااازک و ریشه هم انقد سست که برس می‌کشیدم یا زیر دوش حموم دسته دسته می‌ریخت دیگه داشتم قبول میکردم که کچل میشم به زودی .اما خدا کمکم کرد .اولشم فک نمی‌کردم با رعایت اون کارا درمان بشم اما باور کن راه حلش همینه اصلا من حال روحیه هم بهتر شد خیلی آروم تر شدم .دیگه صبح از خواب بیدار میشم احساس نمی‌کنم خسته و له و داغونم😄