هرکار میکنم نمیخاد منو کارشو بهونه میکنه همش میخاد نباشه دخترمو گذاشتم پیش مادرم رفتم پیشش نشستم اصلا حرف باهاش زدم انگار به دیوار بگی😔سرشو از گوشیش در اورد رفت سرشو کرد تو تلویزیون انگار وجود ندارم اخرسر گفت برو ببین بچه چیشد بعد خواستم بیام بیرون گفت نیم ساعتی نیا من خوابم سنگین شد بیایندلم داره میترکه از اینهمه بی محلی چیکار کنم
اره دیگه گذاشتم نظر بدین فقط اینکه دختر توی زندگیش نیست
مرسی از لطفتون خانم🙏قبل از هر کاری حتما سعی کنین علت این رفتار شوهرتون رو متوجه بشین چون اینجوری هر تصمیمی یا کاری بخواین بکنین قابل قبول تره و بعدش هم سعی کنین با یه نفر خارج از محدوده خانواده مطرح کنین مثلا مشاور
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماهم همینیم البته نه به این شدت ولی 70 درصد مواقع سرش تو گوشیه
کافه ای جایی میریم یا بغل و بوس می کنه ولی کمبود محبت دارم واقعا
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇