2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم همش منو نادیده میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 39 پست
اره دیگه گذاشتم نظر بدین فقط اینکه دختر توی زندگیش نیست

مرسی از لطفتون خانم🙏قبل از هر کاری حتما سعی کنین علت این رفتار شوهرتون رو متوجه بشین چون اینجوری هر تصمیمی یا کاری بخواین بکنین قابل قبول تره و بعدش هم سعی کنین با یه نفر خارج از محدوده خانواده مطرح کنین مثلا مشاور 

حس میکنم دوسم نداره فقط همین دلایلش خونوادش خیلی پشتم حرف میزنن و منو نمیخان یکی اینکه شایگد زیادی م ...

دومی و حذف کن بزار اون دنبال دلیل رفتارت باشه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدم گفت فقط خستم از کار همش بهونش همینه

تو دلتو خالی نمیکنم ولی منم اینطوری بودم بعد دو سال فهمیدم شوهرم با کسی هست دلیلش هم این بود که رابطه جنسی باهاش نداشتم و حسمو بروز نمیدادم

دوره مجردی خیلی باهم بودیم همش کافه بیرون دور دور انقد حرف میزدیم باهم حای بعد ازدواجم خوب بودیم اوا ...

ب نظرم ی مدت خیلی پیگیرش نباش در عوض ب خودت برس و روحیه شادی داشته باش بذار کنجکاوت بشه 

ماهم همینیم البته نه به این شدت ولی 70 درصد مواقع سرش تو گوشیه 

کافه ای جایی میریم یا بغل و بوس می کنه ولی کمبود محبت دارم واقعا

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ب نظرم ی مدت خیلی پیگیرش نباش در عوض ب خودت برس و روحیه شادی داشته باش بذار کنجکاوت بشه 

فک کنم این گزینه خوبی باشه چون حتی ماهی یکبار هم ارایش نمیکنم

باهاش صحبت کن،ایندفعه موقع معاشقه یامیخواستید رابطه داشته باشید بهش بگو وقتایی که بهم اهمیتی میدی خیلی خوشم میاد،ازینکه توبهم محبت کنی و کنارم باشی لذت میبرم،اونموقع بیشتراز همیشه به حرفات اهمیت میده بعدا میشینه بهش فکر میکنه،فقط از جملات مثبت اینجوری استفاده کن یعنی بجای اینکه بگی چرابهم اهمیت نمیدی؟بجاش بگو خوشم میاد بهم اهمیت میدی