هرکار میکنم نمیخاد منو کارشو بهونه میکنه همش میخاد نباشه دخترمو گذاشتم پیش مادرم رفتم پیشش نشستم اصلا حرف باهاش زدم انگار به دیوار بگی😔سرشو از گوشیش در اورد رفت سرشو کرد تو تلویزیون انگار وجود ندارم اخرسر گفت برو ببین بچه چیشد بعد خواستم بیام بیرون گفت نیم ساعتی نیا من خوابم سنگین شد بیایندلم داره میترکه از اینهمه بی محلی چیکار کنم
فک کنم این گزینه خوبی باشه چون حتی ماهی یکبار هم ارایش نمیکنم
وقتی ی سری تغییرات توی یکی رخ بده و زیاد بهت نزدیک نشه آدم هی کنجکاو میشه ک طرف چشه تو هم ی سری چیزای جدید اضافه کن ب روزمرگی هات و خیلی دورش نباش ببین عکس العملش چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی کم شده اصلا یه مدت شده بود ماهی دوبار اما قبل از دنیا اومدن دخترمون هفته سه بار بود حداقل
شت😐ببین ۳ دلیل داره،۱_استرس چیزی داره ذهنش درگیر مسئله کاریه،۲_به تازگی بچه دار شدید چون معمولا آقایون بعد زایمان همسرشون اینجور میشن دلیلشم نمی دونم۳_ترجیح میدم حرف نزنم این یکیو:/