2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم همش منو نادیده میگیره

1736 بازدید | 39 پست

هرکار میکنم نمیخاد منو کارشو بهونه میکنه همش میخاد نباشه دخترمو گذاشتم پیش مادرم رفتم پیشش نشستم اصلا حرف باهاش زدم انگار به دیوار بگی😔سرشو از گوشیش در اورد رفت سرشو کرد تو تلویزیون انگار وجود ندارم اخرسر گفت برو ببین بچه چیشد بعد خواستم بیام بیرون گفت نیم ساعتی نیا من خوابم سنگین شد بیایندلم داره میترکه از اینهمه بی محلی چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رفتارهای ما باعث اینجوری شدن مردهامون میشه نگید براش کم نمیذارم که من اصلا ازین چیزارونمیگم یه سری چیزهای خیلی کوچیک هست که مااکثر خانوم ها بهش اهمیت نمیدیم یدونه اش همین وارد شدن مرد به خونه اس که تاوارد میشه شروع میکنیم به صحبت و تازه میگیم چرا بادمجون خریدی داشتیم یه سری چیزهای پیش پا افتاده یکی از قانونهای مرد اینه که تا ۴۵دقیقه اول وارد شدن به هرجا هنوز نتونسته خودشو هماهنگ کنه بااون محیط ۴۵دقه زمان میبره این یکیشه تازه

چندوقته ازدواج کردین از اول همینجور بود؟

دوره مجردی خیلی باهم بودیم همش کافه بیرون دور دور انقد حرف میزدیم باهم حای بعد ازدواجم خوب بودیم اوایل اما از یجا به بعد عوض شد 

حتی بهش هم گفتم نیاز دارم به محبت میگه همینکه میرم سرکار برای شماها و آینده شماست همین ینی دوستون دا ...

بنظرم مشاور هم برید.شاید نمیتونه ابراز کننه محبتش رو ولی دوست داره حتما ان شاالله 

دلیل؟ از اول بوده یا شده؟ ریشه یابی کن.... بهش بگو..... مشاور       حال خودت و خوب کن ...

حس میکنم دوسم نداره فقط همین دلایلش خونوادش خیلی پشتم حرف میزنن و منو نمیخان یکی اینکه شایگد زیادی محبت میکنم