2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 36 پست
منم همینطور. اتفاقا هر ماه علائمم دارم اما بیبی منفی

مطمئنا هروقت خدا صلاح بدونه بهترین وقت برای بارداریه ،من اگه حامله میشدم نمی‌تونستم این سفر هوایی که رفتم و میرفتم ،حتما برای شما هم مواردی بوده که خودتون فهمیدین خیر بوده

ان شاالله که بهترین ها قسمتتون باشه 

ان شاالله عزیزم همچنین شما 

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کوچولو تون رو حفظ کنه🤩😍

ان شاالله حاجتت روا بشه گلم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
من این ماه همش حالت تهوع دارم زیر شکمم سفته اما ب هیچ کدوم از علائم دلخوش نیسم انقد ک تو ذوقم خورده

من که علائم خیلی خاصی نداشتم هی به یه چیزی دل خوش میکنم ،حالا فکرشو. بکن با شوهرم دعوام میشه میگم بهتر نشد 😅

من قسمت نمیشه اقدام کنه' همیشه تو موعد اقدام یا مهمون میاد یا مهمونی دعوتیم یا مریض شدم یا...

نمیدونم چرا جور نمیشه اقدام کنیم

همش هم میگن بچه بیارید بچه بیارید ' خودمم دوس دارم اما جور نمیشه

موندم بقیه چجور همه چیزو هماهنگ میکنن دقیفا تو موعد تخمک گذاری اقدام میکنن 

من که علائم خیلی خاصی نداشتم هی به یه چیزی دل خوش میکنم ،حالا فکرشو. بکن با شوهرم دعوام میشه میگم به ...

😂 الهی.. ولی همون بیخیال باشی بهتره درست بچه اول یکم سخته بیخیالی ولی من همش خودمو سرگرم میکنم ک فکرشم نباشم دیگه😅

من قسمت نمیشه اقدام کنه' همیشه تو موعد اقدام یا مهمون میاد یا مهمونی دعوتیم یا مریض شدم یا... نمیدو ...

ما که تا حدی جور میشه نشدیم ،بهتر

اگه قسمتت نیست حداقل انتظار نمی‌کشی تا موعد پری

ان شاالله که بزودی قسمتتون بشه نینی سالم و اهل صالح

😂 الهی.. ولی همون بیخیال باشی بهتره درست بچه اول یکم سخته بیخیالی ولی من همش خودمو سرگرم میکنم ک فک ...

درسته 

آخه بیخیال هم نمیشم 

البته یه مدت بیخیال تر بودم خوب اقدام نکرده بودم میگفتم ان شاالله نشم 

ولی ایندفعه به نظرم چند تاش خوب بود، با وضو و اینا ،چنداش هم خوب نبود ولی دلم یجوریه

ما که تا حدی جور میشه نشدیم ،بهتر اگه قسمتت نیست حداقل انتظار نمی‌کشی تا موعد پری ان شاالله که بزو ...

وای ممنونم از دعای خیرت' انشالله که توهم دامنت سبز بشه' به خدا اسم نی نی میاد قلبم اکلیلی میشه ولی همش به همه میگم بچه میخوام چیکار همش دردسره

خدا کنه زودتر جور بشه😥

ولی خب میترسم لایق مادر شدن نباشم چون حتی با کار خونه مشکل دارم ،درس انشگاهم همینطور ،به نظرتون من ب ...

آره چرا که نه وقتی مامان بشی کلا اخلاقت عوض میشه و یه مادر وظیفه شناس میشی این حس رو خود بچه بهت القا میکنه دیدم ک میگم 😅