2777
2789
عنوان

اقدام

241 بازدید | 36 پست

سلام خانوما 

یک سال و نیمه نصفه نیمه اقدام می‌کنیم 

نسبت به سه دوره پیش حدودا دوروزه عقب انداختم ، امید امچنانی ندارم ولی دل تو دلم نیست ،اروم نیستم 

هرکس اینجوریه بیاد یکم همو آروم کنیم 

منم ۸ ماهه اقدامم هرماه یا جلو میندازم یاعقب☹️☹️

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم بارداری اولاش چیه ؟ الان امروز سمت چپ دلم فوق‌العاده تیر می‌کشه ربطی داره ؟ من قرص ضد بارداری ...

خیلی به علائم دل خوش نکن ،شاید علائم بیا. به خاطر تلقین ،یه وقت هم دیدی علائم نداشتی ولی باردار بودی

خیلی به علائم دل خوش نکن ،شاید علائم بیا. به خاطر تلقین ،یه وقت هم دیدی علائم نداشتی ولی باردار بودی

من نمیخوام فعلا تازه ۶ماهه ازدواج کردم الان خیلی دلم تیر می‌کشه میگم نکنه باردار باشم همش استرس دارم در حالی که قرص هم میخورم 

انشالا ک نی نیه     بیبی نزدی؟!اگ عقب انداختی نشون میده ها

خدا از دهنت بشنوه گلم ،شوهرم هم میگه دیگه نمیتونم تحمل کنم ،خداکنه بچه باشه ،ولی خب هنوز اونقدر دیر نکرده که بی بی بزنم ،تا سال پیش میدیدی سی چهل روز هم پاک بودم از بس بهم ریخته بود 

با دارو رازیانه چند ماهه تقریبا منظم شده ،شماهم امتحان کن

فعلا این ماه لتروزول خوردم فولی خوب داشتم منتظرم تا موعد ببینم خداچی میخاد 

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
من نمیخوام فعلا تازه ۶ماهه ازدواج کردم الان خیلی دلم تیر می‌کشه میگم نکنه باردار باشم همش استرس دارم ...

ان شاالله هروقت خواستی یه نینی سالم و اهل صالح خدا بهتون بده ،ولی برای ماها که میخواهیم و نمیشه دعا کن لطفا

من اولین علامتم تهوع بود بعد که حدودا ده روز عقب انداختم رفتم آزمایش و مثبت شد.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.