2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پولی شده

هیچ وی پی انی ب طور مداوم کار نمیکنه 

بندع خودم دو هفتع ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

Fair عالیه

از کجا میشه وانلود کرد.

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
اپ استور گوشیت

اخه اون ک وصل نمیشه خودش بدون فیلت رشکن

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
اخه اون ک وصل نمیشه خودش بدون فیلت رشکن

نه چندشبه رفع شده باز میشه امتحان کن

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
اپ استور بدون وی پ ی ان باز میشه

واس من ک روزای قبل ک نمیشد جدیدا تست نکردم

vless://921b720e-201d-4fdf-9160-261263419711@116.202.177.190:22751?type=ws&security=none&pat ...

ممنون عزیزم الان امتحانش میکنم

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰