2777
2789

خانوما شمایی که اول دادخواست طلاق دادین و شوهرتون رضایت نداشت 

اولین مرحله چیکار کردید 

به راهنماییتون نیاز دارم ممنونم کمکم کنید

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون اول دادخواست طلاق دادین ؟

من اومدم خونه مادرم

دلیلی که قاضی بپذیره برای طلاق نداشتم 

یعنی دلیل مستندی نداشتم وگرنه دلیلش محکم بود

بهرحال ایشون فقط در صورت بخشش مهریه حق طلاق رو داد

شوهر من میگه طلاق نمیدم تهش بد تموم میشه موندم چیکار کنم  شما اول خودتون درخواست طلاق دادین؟

من صحبت کردم باهاش گفتم به هیچ عنوان نمیتونم ادامه بدم ...هرچی گفت راضی نشدم خسته شد .باهم رفتیم دادگاه هیچ حقی بهم نداد و جدا شدیم

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
من صحبت کردم باهاش گفتم به هیچ عنوان نمیتونم ادامه بدم ...هرچی گفت راضی نشدم خسته شد .باهم رفتیم داد ...

پس فکرکنم هم درد باشیم چون‌شوهر منم راضی نمیشه ولی خب کوتاه نیام قطعا اونم خسته میشه 

پس فکرکنم هم درد باشیم چون‌شوهر منم راضی نمیشه ولی خب کوتاه نیام قطعا اونم خسته میشه 

چندتا تاپیک آخر تو خوندم چقدر شبیه منی 🥺یه چیزایی فهمیدم من تو ازدواج دومم هم مثل توام . ایشالا که درست میشه وراحت میشی

چندتا تاپیک آخر تو خوندم چقدر شبیه منی 🥺یه چیزایی فهمیدم من تو ازدواج دومم هم مثل توام . ایشالا که ...

خیلی اینروزا فکرم درگیره جوریکه از خاب میپرم پر از استرسم

ایشالله خدا به زندگیمون به دلامون‌نگا کنه و اونجوری که میخاییم رقم بخوره و همه چیز اونجور که میخاییم تمومشه🤕🥺

خیلی اینروزا فکرم درگیره جوریکه از خاب میپرم پر از استرسم ایشالله خدا به زندگیمون به دلامون‌نگا کنه ...

ایشالا عزیزم ...کاملا درکت میکنم منم مثل خودت  دقیقا امروزم از خواب پریدم 5صب ...ولی ب شوهر فعلیم گفتم طلاقم بده نمیتونم زندگی کنم بهم گفت از کجا میدونی بعدش بهتر میشه آدم از یه لحظه بعدش خبر نداره شاید برنامه های که ریختی واسه بعد جدایی هیچکدومش پیش نیاد  گفتم برنامه ای ندارم ولی خیلی تو فکر برد منو این حرفش