2777
2789

پنج سال با هم بودیم سه سال نامزد و دو سال عقد ..اینقدر خوش بودم باهاش و اینقدر هوامو داشت که میگفتم خدایا من چه ثوابی کردم که این نصیبم شده ..با مادرش شدیدا مشکل داشتم ولی خودش همشو جبران کرد..دو سال عقدمون همش سفر و بیرون بودیم و اینقدر میخندیدیم که من فک و گونه هام درد میگرفت میگفتم بسه اینقدر نخندونم..همهههه حسودیشون میشد به شوهرم میگفتن زن ذلیل ولی اون میگف من اهمیت نمیدم..الان پنج ساله با هم زندگی میکنیم و همیشه قیافش این بود😒..همیشه سعی کردم خوشحالش کنم با انواع سوپرایزها غذاهای خوشمزه ..سرو کولش میپریدم ولی دیدم اصلاااا منو نمیبینه و فقط میگف ذهنم درگیره..قبلش هر روز برام گل میخرید تو این پنج سال شاااید سه بار..حتی موقع زایمانم یه شاخه گل نیوورد..بهش میگم خسته شدم از این بی تفاوتیت ولی همش میگه مگه من چی کم گذاشتم برات…بخدا نمیتونم باهاش دو کلمه حرف بزنم همش بهم میگه باز شروع کردی در حالی که من خیلی اروم و با احترام و درست حرف میزنم..احساس میکنم دیگه دوستش ندارم..اخرهفته ها با دوستاش میره بیرون..اصلاااا اون ادم قبلی نیست..باهاش پیش مشاور هم رفتم مشاور دیوانه یک ساعت کامل درباره مراحل رشد از نوزادی تا پیری گفت و هیییچ حرفی مربوط به مشکل ما نزد!واقعا داره حالم ازش بد میشه..پنج سال دارم این قیافه و بی تفاوتی رو تحمل میکنم کسی مث من هس؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آیا وقتی ازش دلیل رفتاراشو بی مهریشو میپرسی طفره میره و عصبانی میشه که نپرسی یا منطقی حرف میزنه؟!

مسلمن هر تغییررفتاری عاملی داره میخام بدونم دنبال بهانس یا داقعن دلیلی داره

پیش یه مشاور دیگه برو. مثل همه مشاغل دیگه باسواد و بی سواد توشون زیاده

بخدا داشت خوابم میگرفت دو سه بار وسط حرفش پریدم انگار داشت به دانشجو از روی کتاب اموزش میداد اونم یه موضوع بی ربط!

عزیزم اکثرا همه همینن....من خودم با این همسر دومم چند سال اول اونقدر عاشق هم بودیم که بقول شما با خودم گفتم این همسرم جبران تموم بدیهای قبلی رو می‌کنه واسم...اما الان دیگه خیلی عادی شدیم واسه هم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

اکثرا همینن دیگه با خودشون میگن خرمون از پل گذشته و...

اتفاقا یه جمله درست این مشاور گفت اونم این بود که پنج سال اول بخاطر تغییرات هرمونی بوده و بعد از اینکه زندگی مشترک شروع شد دیگه ادم فرق‌میکنه

اسی منم از همین میترسم

همسر منم  دقیقا مثل همسر تو قبل عروسیه

ما تو دوران عقدیم

یه جوری بهم توجه داره انگار اسمون هفتم باز شده من افتادم پایین

سه سال باهمیم

اما نمیدونم این خود واقعیشه یا نه

آیا بعد عروسی تغییر میکنه؟

گاهی میگم کاش اینقدر خوب نبود

❤️🔒

خب برای همین میگیم زود ازدواج نکنید قبلش جوونی کنید درس بخونید حرفه کسب کنید دیگه چون اکثره مردا بعد پنج شیش سال همین میشن و دیگه سوگولی شون زنشون نیست زن های دیگس!  این واقعیته حالا یکی طلاق میده یکی خیانت یکی بی توجهی