2777
2789

تجربتون از شعور هم اتاقی هاتون توی استفاده از وسایل شخصی دیگران رو بگین لطفا

توی خوابگاه شده تا الان که کسی بی اجازه از وسایلتون استفاده کنه؟

چه وسیله ای بوده؟شما چه کردین؟چه واکنشی داشتین؟

یادتون باشه منظورم هم اتاقی کساییه که باهاشون از قبل دوست نبودین و توی خوابگاه آشنا شدین.

نه خداییش استفاده نمی کردن ولی یکی از بدترین جاده‌های دنیا به نظرم خوابگاه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره از همون اول حد و حدود نگه داری مخصوصا اگه آدم حساسی هستی . بعضیا انقدر پررو هستن از ظرفای دیگران بدون اجازه استفاده میکنن و نمیشورنش حتی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

کاری ب وسایلام ندارن فقط ی دوستم صمیمیه باهام، حتی من نباشمم میاد رو تختم میخوابه😂 البته مهم نیس برام

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

از همون اول همه رو جمع کن منطقی توضیح بده 

بگو ما چند نفر از شهرها و فرهنگ های مختلف جمع شدیم تو یه اتاق. یه سری چیزا ممکنه برای من نوعی حساسیت زا باشه در حالیکه شما باهاش اوکی ممکنه باشید. بهتره قانون بذاریم. بعد شروع کن بگو یکی یکی. این مورد هم قید کن که: گفتن نداره و حتما خودتون میدونید ولیاستفاده از وسایل شخصی دیگران ممنوعه...

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
چرا؟

خیلی سخت ... دستشویی یه ور آشپزخونه یه ور ،،، اتاقها پر آدم ...البته هر سنی یه چی می طلبه الان اصلا کشش ندارم اون موقع خوش بودم 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

نه کسی بدون اجازه استفاده نمی کرد ، البته قابلمه و قوری کتری ، ادویه اینا رو توافق داشتیم و مشترک استفاده می کردیم و مشترک هم بیشتر وقتها می خریدیم

چای خوردن و خوراکی خوردن و غذا درست کردن و دورهمی هامون با هم بود معمولا

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

خانوما لطفا از خدا بخواین که ماه دیگه این موقع من خوابگاه باشم🌺🌼

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨