2777
2789
عنوان

تماس تصویری با کربلا

306 بازدید | 13 پست

سلام خانما من دارم میرم کربلا بچه کوچیک دارم خونه با چه برنامه ای تماس تصویری بگیرم به جز واتس اپ که فیلتره بزنانه ای بگید که ایران ف یلتر نباشه عراقم بشه استفاده کنی 

ممنونم 

سروش تماس تصویری خوبی داره

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمو میشه تماس تصویری گرفت هم ایران هم عراق عزیزم با اتوبوس 

سه سال پیش که خونوادم رفته بودن ما با ایمو در ارتباط بودیم.

به سلامتی عزیزم.التماس دعا

درست میشه دایی