2777
2789
عنوان

به نوشتن و جذب چقدر باور دارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 122 پست
خیلی ممنونم از راهنماییتون.شما خودتون امتحان کردین؟جواب داده براتون؟فقط نمیدونم چطوری بنویسم...

آره بارها و برای خیلی چیزها. مثلا درس خوندن ، خرید ماشین و خونه و موارد کوچکتر مثل خرید کفش و کیف و لباس و خواسته های معنوی و اخلاقی و ... دقیقا شبیه عکس اتفاق افتاد برام. 

کتاب چهار اثر از اسکاول شین تو تلگرام رایگان هست و فیلم راز . حتما ببینشون. 

کلا زندگی رو تغییر میدن. 

جدیییی؟چه عالی.جسارتا چطور مینویسین؟مثلا فرمولش چیه؟

من بدون فرمول نوشتم.. ینی همینجوری یه دفتر برداشتم شروع کردم به نوشتن تا یک صفحه کامل پر شد حالم بد بود گریه میکردم از دست خانوادم.. عقد بودیم قرار بود تابستون عروسی کنیم نزدیکای عید بود توی دفتر نوشتم من یه ماه دیگه عروسی میکنم تا یه صفحه پر شد باور کامل بهش داشتم.. ما که برنامه چیده بودیم تابستون عروسی کنیم دقیقا یک ماه بعد از اون اتفاق کاملا یهویی همه چی تغییر کردو ما عروسی‌کردیم از اون به بعد ایمان به این جمله‌ی (بنویس تا اتفاق بیوفتد) صدرصد شد🙂

🌙halfmoon🌗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی نوشتنو قبول دارم.   دوره ی شکرگزاری شرکت کردم و کتابشم خریدم.     و ...

جدی؟جسارتا چطوری مینویسین؟چطور شکرگزاری میکنین؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

عزیزم شما به هرچیزی ک باور داشته باشی اتفاق میفته، نظر و دیدگاه دیگران مهم نیست، شما اگ ب یه چیزی اعتقاد داشته باشی و باور قلبی حتما انجام میشه، شاید یکی باورنداره پس براشم اتفاق نمیفته، ایناا همش تفاوت در نوع دیدگاهست🙌🏻

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
من پارسال همین موقع ها نوشتم لب تاب بخرم و گوشیمو عوض کنم بهمن ماه لب تاب خریدم اسفندم گوشیمو عوض کر ...

وای چه جالب.خوشحال شدم که به آرزوهات رسیدی عزیزدلم تو لایق بهترینایی قطعا😍😍👌به این کار هم باور داشتی؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
عزیزم شما به هرچیزی ک باور داشته باشی اتفاق میفته، نظر و دیدگاه دیگران مهم نیست، شما اگ ب یه چیزی اع ...

جدی میگید؟فقط باور و تصور با تلاش کافیه؟

:/  خب برو بخون بعد نقدش کن مثل خودش منطقی

من باور دارم به هرچی باور داشته باشی همون اتفاق برات میوفته فقط کافیه باور و اعتقاد کافی رو داشته باشی شاید شماها باورش رو ندارید

🌙halfmoon🌗