2777
2789
عنوان

به نوشتن و جذب چقدر باور دارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 122 پست
جایی که جلوی چشمت باشه تصاویری از خواسته هاتو بچسبان. هر وقت نگاه شون کردی ، حس خوب به خودت بده که ه ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون.شما خودتون امتحان کردین؟جواب داده براتون؟فقط نمیدونم چطوری بنویسم...

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
بنویس تا اتفاق بیوفتد.. اونقدر بهش اعتقاد دارم که حتی میتونم سرش قسم بخورم😅 چون امتحانش کردم و نتیج ...

جسارتا چطوری نوشتین؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم تسلا رو نوشتم وای خدا بنی گند زد ب زندگیم اینقدر اون روزا حالم بد بود و حس بد و اتفاقات بد

اما همین که ولش کردم و به خدا متوسل شدم زندگیم خیلی بهترشد 

اصلا یه حس خوب دارم 

جذب رو نمیدونم ولی میگفتن اول هر سال اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و سالانتون رو بنویسید و تلاش کنید تا حد زیادی بهشون میرسید

من برای اولین بار امسال روز اول عید انجام دادم

تا حالا بدترین و افتضاحترین شرایط رو داشتم تاحالا تو عمرم شرایطم انقدر بد نبوده، ن تنها دستاوردی نداشتم ک هزینه زیادی رو هم از دست دادم

خلاصه کاش نمینوشتم اگر قبلا توانایی و داراییم ۱۰ بود الان شده ۲.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه دفتر دارم داخل اون مینوسم مثلا خدایا شرکت که پولم جور شد تونستم طلا بخرم . فعلت باید حال باشه . ت ...

خوش به حالتون عزیزم.واقعا از ته دلم خوشحال شدم براتون♥️😍امیدوارم منم بتونم رشد کنم 

جذب رو نمیدونم ولی میگفتن اول هر سال اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و سالانتون رو بنویسید و تلاش کنید تا ...

اوه

من خیلی انجام دادم خیلیم نتیجه دیدم و حال دلم خوب بود ولی متاسفانه الان وقتشو ندارمو ولش کردم

عزیزم جسارتا چطور مینوشتین؟

لایک پلیییز💚

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

من به پول و امکانات باور دارم، اینچیزا دلخوش کنی برای ادمای معمولی جامعست

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم