2777
2789
عنوان

امروز رفتم بانک خصوصی

145 بازدید | 8 پست

یه خانمی بود عینک نیاورده بود فرمش داد من پر کنم 

بانک هم خیلی خلوت بود بود اون شخصی که پشت باجه بود هی داد می زد می گفت اینو اشتباه نوشتی اینو اینجور نوشتی ... می خواستم بگم والا تو بانک خصوصی اصولاً کار مشتری خود شما باید انجام بدید کسی نمی تونع ... خیلی بدم اومد از رفتارش ...بنده خدا مشتری هم کلی تشکر کرد گفتم مگه چی کمکتون کنم وظیفه ام یکم روش کم شد 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

همینه عزیزم

خصوصی و دولتی هم نداره

من خودم کارمند یکی از سازمانهای دولتی هستم

نصف همکارام انگار رسالت بر دوششون گذاشته شده روزانه پاچه حداقل ده نفرو بگیرن

بعد من اگر برای کسی کاری خارج از عرف اداری انجام بدم همکارا جرم میدن که چرا مردمو پررو میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعضی از کارمند های بانک رفتار های خیلی زشتی دارن 🥴

ولی بعضیاشونم خیلی خوبن😄

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
همینه عزیزم خصوصی و دولتی هم نداره من خودم کارمند یکی از سازمانهای دولتی هستم نصف همکارام انگار ر ...

به خدا درکت می کنم من الان شاغل نیستم ولی اون موقع چقدر از این موارد می‌دیدم ...دور از جون شما و همه خوبیها چقدر بعضی ها بی وجدانن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
به خدا درکت می کنم من الان شاغل نیستم ولی اون موقع چقدر از این موارد می‌دیدم ...دور از جون شما و همه ...

بله عزیزم

امام علی (ع) میفرمایند آنچه را که برخود نمیپسندی بردیگران نیز نپسند

آنچه را که بر خود میپسندی بر دیگران نیز بپسند

من همیشه خودم یا پدر و مادرم رو میذارم جای ارباب رجوع هام

میگم چی میشه اگر درست راهنماییشون کنم کارشون راه بیفته راضی از در برن بیرون؟ راه دوری نمیره

دنیا هم گرده

هرچه کنی به خود کنی ، گرهمه نیک و بد کنی

بله عزیزم امام علی (ع) میفرمایند آنچه را که برخود نمیپسندی بردیگران نیز نپسند آنچه را که بر خود می ...

واقعا دقیقا موافقم