2777
2789
عنوان

خانومایی که واسه کیست دارو خوردین

163 بازدید | 14 پست

من لگنم وران پام وکلا رحمم دردمیکنه فردا میرم سونو احتمال زیاد کیست دارم اگه دکتر قرص ضدبارداری بده یعنی باید صبرکنم تا پریودم بعدیم؟اخه درد دارم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ضد بارداری نمیده منم مثل تو بود دردام ولی این قرصو نداد

چی داد بهتون؟کیست داشتین؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
واسه منکه رفتم دو هفته به پریودم مونده بود ولی دکترم گفت قرصتو شروع کن

واسه منم دوهفته مونده،ال دی داد؟چندماه خوردین؟

اره عزیزم قرص اووهیل پودر فمی بست قرص بایوفم

ممنون عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشی

چون ماه قبل هم خونریزیم سه روز در حد یه نوار بود،قرص ال دی و پماد کلوتریمازول واسه خارشم داد،فعلا یک ماه خوردم الان دوباره باید برم،چون دو تا کیست به اندازه کف دست دفع کردم

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
ممنون عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشی

قربانت همچنین

نمیدونم چند روز عقب میندازی ولی نگران نباش زود خوب میشی

من ۵روز عقب مینداختم این ماه ۵روز جلوتر شدم.با اینکه ۲۰روز دارو خوردم

چون ماه قبل هم خونریزیم سه روز در حد یه نوار بود،قرص ال دی و پماد کلوتریمازول واسه خارشم داد،فعلا یک ...

وای خدا،منم خیلی درد دارم رحمم استخوان لگن دردش شدید میزنه به ران پام وزیر دلم خدا رحم کنه

قربانت همچنین نمیدونم چند روز عقب میندازی ولی نگران نباش زود خوب میشی من ۵روز عقب مینداختم این ماه ...

دستت دردنکنه عزیزم

وای خدا،منم خیلی درد دارم رحمم استخوان لگن دردش شدید میزنه به ران پام وزیر دلم خدا رحم کنه

خب منم میدونستم وقتی خونریزیم کم شد احتمال زیاد کیست دارم،بعد دکترم تو سونو دید گفت نمیدونم کیسته یانه ولی من میدونستم ،ولی هر چی هست زود برید،چون بزرگ بشه خطرناکه،منکه مردمو زنده شدم ،اگه کسی نتونه باید جراحی بشه

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
خب منم میدونستم وقتی خونریزیم کم شد احتمال زیاد کیست دارم،بعد دکترم تو سونو دید گفت نمیدونم کیسته یا ...

ان شاالله همیشه سلامت باشی عزیزم