2777
2789

من خودم اگه کسی این سوال رو ازم بپرسه اینجوریم که نه بابا آخه اینم سواله... اما الآن نمیتونم اینو به خودم بگم.

دیشب من رفته بودم خونهٔ مادربزرگ پدریم و همه فامیل هم دعوت بودن. یکسری عروسک کوچولو بیست سانتی فرشته و عروس و اینا بافته بودم، بردم برای زن عموم که برای دختر کوچولوش سفارش داده بود ببافم. بعد زن عمو بزرگه‌ام دید و خلاصه بحث قلاب بافی و هنر من اومد وسط. خود زن عموم یک دختر داره حدودا دو سال بزرگتر از من. بعد که بحث تعریف شد و اینا با یک حالت تمسخر گفت که مگه عهد بوقه که بخواد بشینه کنج خونه قلاب بافی کنه. دخترای الآن میرن سر کار و درآمد دارند.

دختر خودش کار نمیکنه، رشته‌اش هم آی تیه

من امسال میرم دانشگاه. انشالله حقوق پیام نور تا بتونم برم سر کار و کار کنم درآمد داشته باشم وگرنه آزاد هم میتونم برم

به نظرتون قلاب بافی کار زشتیه برای الآن و این روزا؟

از صبح توی سرمه... 

ویران‌گر اعظم هستم!

نه واقعا زشت نیست. اون تصورش چیز دیگه ایه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا داشتن یه هنر باید بد باشه؟

تو هنرمندی از چی خجالت میکشی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا داشتن یه هنر باید بد باشه؟تو هنرمندی از چی خجالت میکشی؟

آخه من یکی دو سال دیرتر از دخترش رفتم دانشگاه و قرار هم نیست دولتی برم... فکر کردم شاید جوری بهم نگاه کرده که انگار سطح پایین و ضعیفم

ویران‌گر اعظم هستم!

هنر داشتن ضعف و ناتوانی نیست 

خیلی هم خوبه

میگفتی زن عمو کسی عهدبوقی و بی عرضه س که تک بُعدی باشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

آخه من یکی دو سال دیرتر از دخترش رفتم دانشگاه و قرار هم نیست دولتی برم... فکر کردم شاید جوری بهم نگا ...

خب نگاه کنه تو که نمیتونی نگاه آدمارو کنترل کنی 

پس به کار خودت و کاری که داری میکنی اعتماد و اعتقاد داشته باش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
تصورش چیه به نظرت؟

مثلا قدیم دیدی میگفتن دختره از هر انگشتش یه هنر میریزه کدبانوئه، گلدوزی بلده، خیاطی بلده و.... اینا حُسن منسوب میشد برای ازدواج دختر. اونم فکر کرده مثل دخترای اون موقع قصدت اینه و قرار نیست دانشگاه بری یا سرکار. اما این فقط یه هنره که برای تفریح و سرگرمیت استفاده میکنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منظورش چیه🤣 من خودم ۱۷ سالمه قلاب بافی میکنم درسته که آدم باید بره سر کار ولی خب واسه یه درآمد موقتی خیلی خوبه دستت تو جیب خودت باشه ولی به نظرم برای همیشه خوب نیست مچ دست و اینا خیلی درد میگیره 

من هم کارمندان هم مدرس دانشگاه 

تابلو فرش می‌بافم 

قلاب بافی و گلدوزی میکنم 

و بافتنی می‌بافم 

الآنم دارم جلیقه می‌بافم 

هنر ارزشمنده 

و آدم نباید تک بعدی باشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌