2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم‌گفت حیوون

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا فارسیشم بزارین 

فکر کنم میشه حیوان زیاد میخوره نمونش تو فک کنم البته

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

میگفتی گلین اوجاغا گلر

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادر. شوهرم بمن گف گو خوردی با اون خانواده اشغالت,😒

حالا ی داداش و ی ابجیم دکتری دارن خانواده شهیدم هسیم

بقیع تحصیل کرده و موفق

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من سالی ۲ بار میرم هر دفعه ۱ هفته‌میمونیم من ینی دیگه دارم روانی میشم میایم  

بازم خوبه من بخدا نمیدونم چیکارکنم که رفت وامد کم بشه شوهرم قبول نمیکنه هردفعه دعوتشون میکنه من باید کارکنم کمر درد زانو درد هم دارم اونا که اصلا دعوت نمیکنن ما میریم یکساعت اونجا اما من باید حتما دعوت کنم😔

ولی این و وقتی یکی همه چیز اونم زیاد بخوره میگنا

مامانمم همینو میگف 🤣🤣🤣🤣 نبین میخندما اونجا فر خورده بودم‌الان‌چند وقت میگذره اون اعصبانیتم خوابیده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان یادم افتاد خندم‌گرف ب بیشعوری خودم قیافم‌اون لحظه یادم‌اومد مات موندم مادرشوهرمم ب روی خودش نیا ...

فقط میخواسته بگه کم میخوری از ضرب المثل یا تشبیه استفاده کرده البته اگه معنی ای که کردین رادرست متوجه شده باشم 

به نظرم اون بی منظورگفته اما خیلی بد گفته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر