2777
2789
عنوان

تجربه من از آزمایش پاپ اسمیر

46700 بازدید | 38 پست

برای اینکه برید دکتر زنان برای تست پاپ اسمیر 

برید پذیرش و بگید ویزیت برای پاپ اسمیر 

اگ نگین و یه ویزیت دکتر بگیرین وقتی نوبتتون شد میگ برو ویزیت پاپ اسمیر بگیر هم پول ویزیت رو پس نمیده هم هزینه پاپ اسمیر رو ازت میگیره من امروز رفتم و نمدونستم دوبار هزینه دادم 

هزینه ویزیت پاپ اسمیر ۵۰ تومن شد 

و بعدش بردم ازمایشگاه هزینه ازمایشگاه شد ۱۰۶ تومن 

و من قبل نمونه گیری رفتم سرویس 

درد نداشت حتی یک دقیقه هم نشد سریع تموم شد را

اینم از تجربع من از پاپ اسمیر 

جواب پاپ اسمیر یک الی ده روز طول میکشه اماده میشه 

خانومایی ک بهم اطلاع دادن تو تایپیک قبلیم ممنون از همتون 

امیدوارم بمونه برای کسایی که سرچ میزنن و میخان انجام بدن نترسن و انجام بدن، من خیلی ترسو بودم اما مثل معاینس و خیلی طول نمیکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم هزینه ویزیت باید بدی هم پاپ اسمیر .

هزینه ویزیت میدی ک بری داخل مطب .

اونم هزینه نمونه گیری

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ای وای من😱زیاده دردش یا قابل تحمل؟

نه بابا اصلا نمیشه اسمش رو درد گذاشت

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

هم هزینه ویزیت باید بدی هم پاپ اسمیر . هزینه ویزیت میدی ک بری داخل مطب . اونم هزینه نمونه گیری

قبل من یه خانومی اومد ایشون ویزیت پاپ اسمیر گرفت هزینه ویزیت همینجوری رو نگرفت