2777
2789
عنوان

عشقم میخاد بیاد خاستگاریم

496 بازدید | 50 پست

بعد ۱ سال قرار شده چند ماه دیگ بیاد خاستگاری

من ۲۰سالمه اون ۲۲سالش🫢

چندماهه از سربازی اومده فعلا ی شغلی داره ک خیلی خوب نیس دنبال کارشه اوکی کنه

خونه و ماشینم نداره ولی ماشینو میتونه بگیره خونه رو با این اوضاع حالا حالاها نه 

از نظر مالیم خانواده ما خیلی سطحش بالاتره 

نمیدونم چیکار کنم

بنظرتون کات کنم وایسم منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید یا درکنارش تلاش کنم زندگیمونو بسازیم

کسایی ک با عشق زندگیشونو شروع کردن پشیمون نیستن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگ عشقم بیاد با کله میرم😍😂

حیف که شرایطشو نداریم‌فعلا🤕

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚

نه پشیمون نیستم اصلا

ولی اگه عاشقی...چطور میتونی به شاهزاده اسب سوار دیگه ای فکر کنی....؟

نظر من اینه که..

مطمئن بشو عاشقی

و کلا عجله نکن...

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.

من همسرم که اومد خواستگاری 

هیچی نداشت هیچیییییییی ها

خانواده هم هیچییییییی کمک نکردن

در حر خرید خیلی کم عروس

تازه سربازی هم نرفته بود

اگه ادمی هست که اهل تلاش و پیدا کردن کار و اینا هست

خودت هم بخوای و کمکش کنی

باهم به همه چیز میرسید😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊